“God mat å utrolig god service”
Anmeldelse av Eg & Du - STENGT

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Eg & Du
Anmeldt 2. juni 2023

Utrolig god mat, og vært å nevne en utrolig dyktig å flink servitør. Da referer jeg til en blond ung mann. Han hadde utrolig god kontakt med kunden å visste hvordan han skulle lage god stemning.

Andbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Vetle Almås R

Anmeldt 10. mars 2023 via mobile enheter

Her får du fantastisk hjemmelaget mat innpakket i en lekker utførelse , og bare
et steinkast fra Stavanger sentrum!

Kommer tilbake !

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Laila Veronika J
Anmeldt 19. november 2022 via mobile enheter

Definitivt den beste lutefisken jeg noen gang har spist. Nydelig tilbehør og svært hyggelig service.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Adventurer472073
Anmeldt 28. mai 2022

Spennende og god mat. Hyggelig og dyktig betjening. Vi spiste angusburger og klippfiskburger med spennende smaker.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Emhyan
Anmeldt 5. april 2022

Vi var 17 personer som spiste lunsj på Eg & Du og for et måltid det var. Nydelig, delikat mat som var helt uovertruffen. Fin atmosfære og et behagelig sted å være en vindfull dag i Stavanger

Dato for besøk: april 2022
Takk, edithk629