Besvart 13. des. 2018
Kjære ElisabethH1790, tusen takk for tilbakemelding. Dine kommentarer med frokost og rommet skal jeg ta videre slik at vi kan få fikset dette og forbedret våre rutiner. Når det kommer til gin så har vi flere forskjellige typer gin og flere forskjellige tonicer, så prisene er litt forskjellige etter hva man ønsker. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Marius O om Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
NorthStar01231766620
Anmeldt 1. november 2018
Spør NorthStar01231766620 om Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Connector18780103718
Molde, Norge
Anmeldt 31. oktober 2018
Spør Connector18780103718 om Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
M K
Hafjell
Anmeldt 29. oktober 2018
Spør M K om Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott hotell veldig nært sentrum. Kun fem minutter gange til sentrum. Fine og store rom med fin utstikt hvis du ikke har rom inn mot bakgården. Gode konferanse rom og trivelige ansatte. Bar også god frokost buffé.
Spør bj_rnhelgej om Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
1 Takk, bj_rnhelgej
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018
Kjære Bjørn Helge J, Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Så hyggelig å lese at du hotellet falt i smake og at du likte rommet og de ansatte. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H. Front Office Manager