Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 137
eDreamsUSD 136
TripadvisorUSD 136
ZenHotels.com
PricelineUSD 136
HurbUSD 143
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (425)
Filtrer anmeldelser
425 resultater
Vurdering fra reisende
228
136
37
16
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
228
136
37
16
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
148153 av 425 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Meget bra hotell med godt utstyrte rom. God frokost og veldig bra hotellbar. Hyggelige ansatte i alle ledd.
Beliggenhet også veldig bra i forhold til sentrum.
Hvis jeg skulle sette fingeren på noe, så måtte det være at det kanskje burde ha vært noen som fordelte bord ved frokosten. Litt tungvint å lete etter ledige bord. Spesielt hvis man er alene.
Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, wiggob696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019

Kjære Wiggo B,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Så hyggelige å lese at du likte hotellet, frokosten og baren. Jeg skal ta din kommentar om fordeling av bord videre slik at vi kan bruke det i vårt forbedring arbeid. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Flott moderne (nyoppusset) hotell med super beliggenhet i Stavanger.
Stort fint rom med utsikt over byen og fjell i Ryfylke.
Veldig god og STOR seng, og rent og delikat rom.
Frokost er OK, og personalet vennlige og proffe.
Anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 1AogA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Kjære 1AogA1,
Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Så kos å lese at du likte rommet og personalet. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i forbindelse med julebord og hadde en fin kveld og natt på hotellet. På selve julebordet fikk vi nydelig mat og god service. Innsjekk og utsjekk på hotellet gikk raskt som det skal være. Vi bodde på et standard dobbelrom og dette var bra. God dobbelseng og stort nok. Rent og pent. Etter oppussingen er totalinntrykket av hotellet meget bra og beliggenheten er jo helt topp :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Kjære Norw50, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så glad for at du likte det nye Atlantic og at dere koste dere på julebord. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Hotellet er nyoppusset , flotte og store rom, bar og restaurant er i øvre klasse når det gjelder pris. Frokost er veldig bra men ikke vent med å gå til frokosten, det er kaos siste timen og det kan være vanskelig å finne plass å sitte. Rom med utsikt over byen gir en ekstra fin opplevelse.

Romtips: utsikt over byen helst i 5 etg og oppover.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Skjeivik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Kjære Skjeivik, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det er veldig kos å lese at du liker det nye Atlantic og utsikten. Når det kommer til frokosten så skal jeg gi beskjed videre slik at vi kan passe på at det ikke er kaos den siste timen. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Burde vært servert litt snacks til drinkene. Et glass gin kostet kr 189! Mye kø i et trangt frokostlokale der det manglet sitteplasser og frokosten stengte 1030 på en søndag. Gode senger men kaldt på badet. Utsikten til Breiavannet var begrenset pga veldig skitne vinduer.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Elizabetta1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenaHaugeG, Front Office Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Kjære ElisabethH1790, tusen takk for tilbakemelding. Dine kommentarer med frokost og rommet skal jeg ta videre slik at vi kan få fikset dette og forbedret våre rutiner. Når det kommer til gin så har vi flere forskjellige typer gin og flere forskjellige tonicer, så prisene er litt forskjellige etter hva man ønsker. Håper å se deg med oss igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser