Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
PricelineUSD 135
Agoda.comUSD 135
eDreamsUSD 135
FindHotelUSD 134
Lol.travelUSD 135
ZenHotels.comUSD 135
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (448)
Filtrer anmeldelser
448 resultater
Vurdering fra reisende
242
142
39
17
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
242
142
39
17
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8085 av 448 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Ikke så ofte vi får gleden av å nominere bedrifter til QExcellent etter kun et besøk, men denne bedriften overbeviser.
Etter å ha testet flere steder på vestlandet denne uken var det fint å komme hit til slutt.
Karina i resepsjonen var vennlig, imøtekommende og serviceminded utover det vi forventet.
De har gode Covid rutiner med reservering av tid til frokost, maks 2 personer i heisen, tydelig merking og informasjon og de rengjør fellesflater som heisknapper med jevne mellomrom.
Rommene har alt det en reisende kan trenge og ønsker på et hotellrom.
Vi testet 2 bonusnetter og fikk et fint standard rom med utsikt over Breiavannet.

Frokostserveringen var buffet stil og med svært effektive ryddepersonell. Vi la spesielt merke til Ruta(?) som var meget effektiv, hyggelig smilende og tilstedeværende.
De jobbet godt sammen som team og man føler seg trygg på at de hensyn som kan tas blir tatt.

Noe venting på heis må man regne med siden det var begrenset til 2 stk inne i heisen. Men sikkerhet først.

Bra Radisson! Dere nomineres herved til QExcellent service merket 2020 .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

WOW! tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding og nominasjon. Så utrolig hyggelig å lese at dere likte hotellet og alle tiltak som blir gjort. Jeg har delt dette videre med Karina, Ruta og hele teamet. Tusen takk. Mvh Helena H.G.Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Flott hotell litt i utkant av sentrum. Rolig! Super resturant i samme bygg, firelake... Anbefales på det sterkeste! Pluss for muligheten til å koble telefon/pad til tv, da det ikke var spesielt mye innhold fra før.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, bausta843245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære bausta843245, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi håper å se deg hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Front office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Greie rom, ypperlig frokost, med masse gått pålegg og de beste Croissanter ever.
God plass i Baren, litt treg servering ved bordene, men fin atmosfærer, alt i alt en fin opplevelse ved hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, branhe259734
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære branhe259734, Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. SÅ kos å lese at du likte rommet og frokosten. Håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Vi bestilte superior rom med utsikt ut mot Byparken, ligger veldig sentralt. Parkering rett opp i bakken ved hotellet. Litt knotete å parkere utenfor hotellet for å droppe bagasjen. Store gode rene og luftige rom, moderne innredet. Litt lite bad. Pga corona tiltak ble frokosten noe kaotisk. Lang kø for å få servert varm mat, øvrig mat pakket inn i porsjons pakker og var å finne på egen buffet. Ett tips for å unngå kø er at gjestene bestiller en bestemt tid for frokost, da kan man spre antall frokostgjester. Frokosten hadde ett godt utvalg av varm/kald mat, samt flere typer juice, vann, kaffe og melk. Da Stavanger har ett bredt utvalg av restauranter ble det ikke til at vi spiste lunsj eller middag på hotellets restaurant. I øvrige lokaler var corona tiltak synlig med antibac, info om å holde avstand og heis. Hotellet kan anbefales mht beliggenhet, rom og pris. Men en bedre ordning for frokost MÅ gjøres noe med, for å unngå å stå 20 min i kø for å få frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Nina H W, tusen takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese at dere likte rommet. Det er vanskelig med frokosten i disse tider og vi har som du har skrevet som forslag starte med at gjester nå må velge tider og ser en forbedring der. Håper å se deg hos oss igjen Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Jeg booket dette hotellet ifm. ferie. Booket via booking.com, og søkte spesifikt på kjæledyrsvennlig hotell. Det var merket med en stor pote øverst med «Kjæledyr tillatt», og det kom ikke opp noen melding eller noe om at det ville koste ekstra. Får så en mail fra hotellet om at kjæledyr koster 400(!!) kroner ekstra. Gikk så inn igjen på booking.com og ser at helt nederst, under «Regler på hotellet», at det står «Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Dette kan imidlertid koste ekstra.» Dette mener jeg er svært lite transparent, og føles som falsk reklame. De kan ikke mene at man skal måtte lete på hotellets nettside etter evt. inkonsekvent/mangelfull informasjon i tillegg. Grunnen til at hotellet i utgangspunktet ble valgt, var på grunn av dette. Det var for sent å skaffe annen kjæledyrsvennlig overnatting, så aksepterte så dette, da andre feriebookinger var avhengig av dette. Når jeg kommer til hotellet, viser det seg at frokost heller ikke var inkludert i prisen, men dette burde jeg kanskje sett selv, dog er det noe man forventer. Prisen var derimot noe sjokkerende, med 200 kroner for hver frokost. Jeg har bodd på svært mange hotell, og den frokosten var ikke noe bedre (om noe mindre utvalg), enn frokoster som koster 80-100 kr. Bestilte enkeltrom, og rommet hadde en enkeltseng og var innredet med en liten sittebenk med bord og TV. Badet var lite, men fint. Stor dusj, men en veldig liten og upraktisk vask. Umulig å ta en slurk vann eksempelvis. Hotellet har flott utsikt fra fellesområdene, men hadde rom på baksiden av hotellet, så ikke noe å skryte av den utsikten. Hotellet har god og sentral beliggenhet ved sentralstasjon, bryggen og sentrum. Det er et stort parkeringshus rett bak hotellet, men det var svært fullt og trangt. De få plassene som var ledige var umulig å benytte da stolper eller store biler sto i veien. Ved normal parkering med normalt store biler, var det ikke mulig å gå inn/ut av bilen uten problemer. Ellers flott hotell, men skuffet over lite transparent kostandsinformasjon før bestilling.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, AA_Nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære AA_Nor, Tusen takk for at du tok deg tid å gi oss din tilbakemelding.
Jeg beklager at informasjon ikke var tydelig på booking.com dessverre så er det booking.com som velger hvor de legger informasjonen ikke hotellet selv. Om du bruker hotellets booking sider er det klart. Parkering er dessverre ikke noe vi kan gjøre med men det er jo mulig for deg å kontakte de og legge inn en klage der samme som man kan på booking.com. Supert at hotellets ellers var flott. Anbefaler å booke med frokost neste gang det er alltid billigst og om du ønsker garantert utsikt har vi superior og premium som garanterer deg dette. Bare å ringe inn så skal vi hjelpe deg med booking slik at du får akkurat det du ønsker og den informasjon du trenger. Mvh Helena H.G. Front Office Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser