Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.comUSD 140
eDreamsUSD 140
PricelineUSD 140
Lol.travelUSD 139
FindHotelUSD 140
Prestigia.comUSD 147
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (421)
Filtrer anmeldelser
421 resultater
Vurdering fra reisende
225
136
37
16
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
136
37
16
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 421 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott nytt hotell, store flotte rom!
Fikk beskjed ved innsjekk om frokost i puljer. Flott smitte-tiltak, men det var kun ledig 07-08 eller 08-09, hvilket gjorde at vi gikk glipp av frokost. Mulig vi burde sett informasjon/valg frokosttider ved booking, men ingen av oss så noe om dette og ble derfor skuffet.
Pluss for vannkoker på rommet, men manglet dessverre kaffepulver. Kan ha gått noe raskt ved klargjøring, da det også var så godt som tomt for toalettpapir på rommet.
Sentral og flott beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Frittfall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære Frittfall, tusen takk for din tilbakemelding. Beklager dere ikke fikk med dere frokosten og at rommet ikke hadde alt det skulle. Slik skal det jo ikke være. Jeg har tatt kommentaren videre og bare ta kontakt igjen om dere kommer tilbake så skal jeg passe på at dere får frokost gratis. Mvh Helena H.G. Front office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Ikke så ofte vi får gleden av å nominere bedrifter til QExcellent etter kun et besøk, men denne bedriften overbeviser.
Etter å ha testet flere steder på vestlandet denne uken var det fint å komme hit til slutt.
Karina i resepsjonen var vennlig, imøtekommende og serviceminded utover det vi forventet.
De har gode Covid rutiner med reservering av tid til frokost, maks 2 personer i heisen, tydelig merking og informasjon og de rengjør fellesflater som heisknapper med jevne mellomrom.
Rommene har alt det en reisende kan trenge og ønsker på et hotellrom.
Vi testet 2 bonusnetter og fikk et fint standard rom med utsikt over Breiavannet.

Frokostserveringen var buffet stil og med svært effektive ryddepersonell. Vi la spesielt merke til Ruta(?) som var meget effektiv, hyggelig smilende og tilstedeværende.
De jobbet godt sammen som team og man føler seg trygg på at de hensyn som kan tas blir tatt.

Noe venting på heis må man regne med siden det var begrenset til 2 stk inne i heisen. Men sikkerhet først.

Bra Radisson! Dere nomineres herved til QExcellent service merket 2020 .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

WOW! tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding og nominasjon. Så utrolig hyggelig å lese at dere likte hotellet og alle tiltak som blir gjort. Jeg har delt dette videre med Karina, Ruta og hele teamet. Tusen takk. Mvh Helena H.G.Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Flott hotell litt i utkant av sentrum. Rolig! Super resturant i samme bygg, firelake... Anbefales på det sterkeste! Pluss for muligheten til å koble telefon/pad til tv, da det ikke var spesielt mye innhold fra før.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, bausta843245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære bausta843245, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi håper å se deg hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Front office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Greie rom, ypperlig frokost, med masse gått pålegg og de beste Croissanter ever.
God plass i Baren, litt treg servering ved bordene, men fin atmosfærer, alt i alt en fin opplevelse ved hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, branhe259734
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære branhe259734, Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. SÅ kos å lese at du likte rommet og frokosten. Håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Vi bestilte superior rom med utsikt ut mot Byparken, ligger veldig sentralt. Parkering rett opp i bakken ved hotellet. Litt knotete å parkere utenfor hotellet for å droppe bagasjen. Store gode rene og luftige rom, moderne innredet. Litt lite bad. Pga corona tiltak ble frokosten noe kaotisk. Lang kø for å få servert varm mat, øvrig mat pakket inn i porsjons pakker og var å finne på egen buffet. Ett tips for å unngå kø er at gjestene bestiller en bestemt tid for frokost, da kan man spre antall frokostgjester. Frokosten hadde ett godt utvalg av varm/kald mat, samt flere typer juice, vann, kaffe og melk. Da Stavanger har ett bredt utvalg av restauranter ble det ikke til at vi spiste lunsj eller middag på hotellets restaurant. I øvrige lokaler var corona tiltak synlig med antibac, info om å holde avstand og heis. Hotellet kan anbefales mht beliggenhet, rom og pris. Men en bedre ordning for frokost MÅ gjøres noe med, for å unngå å stå 20 min i kø for å få frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Nina H W, tusen takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese at dere likte rommet. Det er vanskelig med frokosten i disse tider og vi har som du har skrevet som forslag starte med at gjester nå må velge tider og ser en forbedring der. Håper å se deg hos oss igjen Mvh Helena H.G. Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser