msouay240159
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2020
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjonRadisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. aug. 2020
Kjære msouay240159, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Blir utrolig glad av å lese at du hadde det fint hos oss og ble godt tatt vare på. Vi håper å se deg snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager
2.9 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
0.2 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
0.6 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 24. august 2020

Badet er vi missfornøyd med. Dusjen uten vanntrykk og såperefilene virket for dårlig. Vanskelig å få ut såpe. For varmt rom. Oppholdet på hotellet ellers var bra. Hyggelige betjening og huset er rent og pentm

Takk, rvalen976109
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære rvalen976109, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg skal videreformidle dine kommentarer om vanntrykk og såp refillene til vår teknisk avdeling slik at de får sett på dette, kan henne stativet til refillene ikke har blidt skrudd ordentlig inn. Dette skal vi selvfølgelig få fikset. Ellers hyggelig å lese at alt annet var bra. Vi håper å se dere igjen hos oss. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er veldig flott etter oppussing. Hyggelige folk i resepsjonene og rommet vi hadde var stort, rent og hadde flott utsikt. Veldig god frokost og flott opplegg mhp smittefare osv. Her kommer vi gjerne igjen

2  Takk, beatev115

Kjære beatev115, tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. Det er så kos å lese at dere likte dere på hotellet og kommer gjerne igjen. Vi gleder oss til å ha dere hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 19. august 2020

Madras, bord, stol, bad gullve var ikke rent jeg tror at som doka har renholder passer ikke på rommet og bare kkke vasket som trenger det! Jeg har jobbet som renholden i båt!! I hotel romen det er veldig lett å vaske jeg kjenner hvordan er det! Jeg vet att det er ikke dokas feil men doka må ha en ansvarlig redaktør på ALLE ROMMENE!!!

Takk, Ibryam
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Kjære Hr. Zhivkov, dette er utrolig trist og flaut å lese. Jeg beklager på det sterkeste. Dette er absolutt ikke slik det skal være og vi tar dette veldig alvorlig og det blir tatt videre med de ansvarlige. Vi vil veldig gjerne gjøre dette godt igjen og har sent deg en mail privat. Håper å høre fra deg.
Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Flott og servicevennlig hotell i Stavanger sentrum. Kort vei til severdigheter i byen. Flybussen har holdeplass rett utenfor hotellet. Resturant og bar like ved resepsjonen. Kan absolutt anbefales. Flott rom.

Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 719tord
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Kjøre 719tord,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og anbefaling. Håper å se deg hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 16. august 2020

Hadde bestilt rom med balkong. I utgangspunktet har ikke dette hotellet balkong når man søker på nettsiden, men om du spør så har de det.

Rommet var utrolig bra. Ikke stort, men veldig funksjonelt og virkelig rent.

Når vi kom på rommet ser vi har fått rom med en liten balkong, men den var ikke møblert. Ble da litt skuffet, men gikk ned i resepsjonen og spurte om det var mulig å få noen stoler på balkongen.

Når vi kom tilbake etter en tur på byen hadde vi fått flotte designerstoler på balkongen. Kjempebra. Vi brukte balkongen hver morgen og kveld. Herlig.

God frokost men følte det var litt trangt når man skulle holde 1 meter avstand. Litt forvirrende med piler hvor man skulle gå inn. Litt ulogisk og mange gikk feil. Pilene viste at man skulle først gå og forsyne seg med egg/bacon/pålegg. Kanskje vi tar feil, men for oss er det logisk å hente juice, brød og så pålegg. Bagatell, men det var mange som virret p.g.a dette.

Romtips: Vi bodde på rom nr 1132
Takk, Ranveig190479

Kjøre Ranveig190479, tusen takk for så hyggelig tilbakemelding. Så kos å lese at dere koste dere på hotellet og balkongen. Setter pris på din tilbakemelding med litt punkter som vi skal se over. Håper å se deg hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager