Rolf R
Bergen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Reinout Engel, General ManagerRadisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. sep. 2020
Dear Rossland,

Thank you very much for your review and feedback. Your comment on the work desks is something we will look into. Looking forward welcoming you back next time you are in Stavanger. Kind regards, Reinout
2.9 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
0.6 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
0.4 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 23. september 2020

Sjekker inn, rommet er rengjort og klart sier de, men det er delvis rengjort, kaffemaskin på rommet er så skitten at det er ekkelt. de har lagt hårføner i en stoffpose som henger på badet, den er ikke vasket siden den var ny, full av lange hår
sa ifra i resepsjonen men ingenting hendte.
Frokost, fullstendig kaos folk gikk i alle retninger, ingen holdt avstand, et fåtall brukte sprit til hender

Takk, PhiromThai
Reinout Engel, General Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Thank you for taking the time to give us your review. I am very sorry ti hear about your experience. I will take up your feedback with the departments involved. Not an excuse but we do have time slots for the breakfast, have antibac in many places and even gloves available for guest to use. All the the measures we take do not work if guest ignores these. Best regards Reinout

Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Flott hotell. Ligge Flott til rett ved breia vannet.Parkering rett ved.Bra smittetiltak..to i heisen omgangen.Kø ordning ved frokosten. Hyggelig betjening. Knallbra frokost mangla ikke en ting.Hotellet ligge rett i sentrum. Så gå avstand til alt.

2  Takk, saboen
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2020

Kjære saboen, tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er så kos å lese at du likte hotellet og satt pris på smittetiltakene. Vi håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 26. august 2020

Veldig bra og vil gjerne komme tilbake 😀 Ja, det var veldig bra for jeg har problemet med hofta men, de hjalp meg. Jeg kunne forstå hva de sier og de vet at jeg er døv og krever et munnavlesning og de er veldig tydelige. Anbefaler de som er døve å bo på dette hotellet.

Takk, msouay240159
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Kjære msouay240159, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Blir utrolig glad av å lese at du hadde det fint hos oss og ble godt tatt vare på. Vi håper å se deg snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 24. august 2020

Badet er vi missfornøyd med. Dusjen uten vanntrykk og såperefilene virket for dårlig. Vanskelig å få ut såpe. For varmt rom. Oppholdet på hotellet ellers var bra. Hyggelige betjening og huset er rent og pentm

Takk, rvalen976109
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære rvalen976109, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg skal videreformidle dine kommentarer om vanntrykk og såp refillene til vår teknisk avdeling slik at de får sett på dette, kan henne stativet til refillene ikke har blidt skrudd ordentlig inn. Dette skal vi selvfølgelig få fikset. Ellers hyggelig å lese at alt annet var bra. Vi håper å se dere igjen hos oss. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er veldig flott etter oppussing. Hyggelige folk i resepsjonene og rommet vi hadde var stort, rent og hadde flott utsikt. Veldig god frokost og flott opplegg mhp smittefare osv. Her kommer vi gjerne igjen

2  Takk, beatev115

Kjære beatev115, tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. Det er så kos å lese at dere likte dere på hotellet og kommer gjerne igjen. Vi gleder oss til å ha dere hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager