Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
TripadvisorUSD 150
Priceline
eDreamsUSD 150
FindHotel
Prestigia.com
ZenHotels.comUSD 152
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (458)
Filtrer anmeldelser
458 resultater
Vurdering fra reisende
250
142
41
17
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
250
142
41
17
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 458 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2020

Sjekker inn, rommet er rengjort og klart sier de, men det er delvis rengjort, kaffemaskin på rommet er så skitten at det er ekkelt. de har lagt hårføner i en stoffpose som henger på badet, den er ikke vasket siden den var ny, full av lange hår
sa ifra i resepsjonen men ingenting hendte.
Frokost, fullstendig kaos folk gikk i alle retninger, ingen holdt avstand, et fåtall brukte sprit til hender

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, PhiromThai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Reinout Engel, General Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020
Google-oversetting

Thank you for taking the time to give us your review. I am very sorry ti hear about your experience. I will take up your feedback with the departments involved. Not an excuse but we do have time slots for the breakfast, have antibac in many places and even gloves available for guest to use. All the the measures we take do not work if guest ignores these. Best regards Reinout

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Flott hotell. Ligge Flott til rett ved breia vannet.Parkering rett ved.Bra smittetiltak..to i heisen omgangen.Kø ordning ved frokosten. Hyggelig betjening. Knallbra frokost mangla ikke en ting.Hotellet ligge rett i sentrum. Så gå avstand til alt.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, saboen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2020

Kjære saboen, tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er så kos å lese at du likte hotellet og satt pris på smittetiltakene. Vi håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Veldig bra og vil gjerne komme tilbake Ja, det var veldig bra for jeg har problemet med hofta men, de hjalp meg. Jeg kunne forstå hva de sier og de vet at jeg er døv og krever et munnavlesning og de er veldig tydelige. Anbefaler de som er døve å bo på dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, msouay240159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Kjære msouay240159, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Blir utrolig glad av å lese at du hadde det fint hos oss og ble godt tatt vare på. Vi håper å se deg snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020

Badet er vi missfornøyd med. Dusjen uten vanntrykk og såperefilene virket for dårlig. Vanskelig å få ut såpe. For varmt rom. Oppholdet på hotellet ellers var bra. Hyggelige betjening og huset er rent og pentm

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, rvalen976109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære rvalen976109, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg skal videreformidle dine kommentarer om vanntrykk og såp refillene til vår teknisk avdeling slik at de får sett på dette, kan henne stativet til refillene ikke har blidt skrudd ordentlig inn. Dette skal vi selvfølgelig få fikset. Ellers hyggelig å lese at alt annet var bra. Vi håper å se dere igjen hos oss. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hotellet er veldig flott etter oppussing. Hyggelige folk i resepsjonene og rommet vi hadde var stort, rent og hadde flott utsikt. Veldig god frokost og flott opplegg mhp smittefare osv. Her kommer vi gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære beatev115, tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. Det er så kos å lese at dere likte dere på hotellet og kommer gjerne igjen. Vi gleder oss til å ha dere hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser