Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Priceline
USD 145
Vis tilbud
Trip.com
USD 134
Vis tilbud
Agoda.comUSD 145
eDreamsUSD 145
ZenHotels.comUSD 146
Se alle 9 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (549)
Filtrer anmeldelser
549 resultater
Vurdering fra reisende
299
168
46
23
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
299
168
46
23
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 549 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2021

God standard på hotellet, nydelig frokost og mange fine ansatte som gjør sitt til at oppholdet blir ekstra fint. Hotellet har god standard. Veldig hyggelig at treningsrommet var åpent igjen. Stavanger har mye fint å by på.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, easkes341499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Kjære easkes341499, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Så kos å lese at du likte hotellet og de ansatte. Håper å se deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

Fint rom. God hovedseng. Dårlig madrass sovesofa.
For mye venting ved tlf henvendelser.
Der kan dere tape mange kunder.
Blide og hyggelig personale:)
De framsto proffe og flinke i jobben.
Inngangs pariet på hovedinngang hotel noe usynlig.
Kunne godt vist bedre hvor hovedinngang var, og vært litt mer framhevet.
Resturanten ved siden av virket mer som hovedinngang. Tips

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, t0mmy793
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Kjære t0mmy793, tusen takk for din hyggelig tilbakemelding og punkter for forbedring disse tar vi med oss i vårt forbedringsarbeid. Håper å se deg hos oss igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021

Kunne ikke bodd bedre, tror jeg. Sentralt i Stavanger betyr kort vei til severdigheter og aktiviteter .Rent og pent. Kjempegod stor bufè til frokost. Savnet ingenting. Dobbelt sengen minst king size var mega god og sove i.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, whacke465853
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2021

Kjære
whacke465853, tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding. Det gjøre meg så glad at du trivdes så godt hos oss. Håper vi ser deg hos oss snart igjen. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Grei lokasjon, gåavstand til det meste, mangler parkering så må regne med et par hundre kr pr dag i nærmeste parkeringshus. Frokosten var grei men noe hard brødmat.
Om en har rom høyere oppe må en belage seg på venting eller trapper i pandemitider da ene heisen var ute av drift.

Det som virkelig trekker ned var renholdet av rommet. Fullt i støv og flekker, chips rester i stolen osv. Vi informerte om dette før vi gikk ut og spiste middag og ble lovet at det skulle vaskes over. Når vi kom tilbake var det desverre kun sengen som var redd opp men ingen forskjell i renhold. I disse tider hvor en bør være litt ekstra påpasselig så var dette særs skuffende.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dreamer42986925854
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Kjære
Dreamer42986925854, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Beklager på det sterkeste dere opplevelse med renhold slik skal det absolutt ikke være. Jeg har tatt dette opp med sjefen slik at hun følger opp med den ansvarlige. Håper du kommer tilbake ved en annen anledning slik at vi får rettet opp inntrykket. Håper å se deg hos oss igjen, .Mvh Helena H.G. Rooms division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021

Frokosten var ingen/dårlig utvalg og kjedelig.
Eks: drikken var lunkent vann, juice eller melk. Ingen kald drikke eller kvalitet.

Eggpulver eggerøre.
Slapp bacon
Tørt brød og lite utvalg
Frokosten var generelt utrolig dårlig.
Frokost er noe jeg gleder meg mest til med å bo på Hotel.

Skuffende.

Rommet var bra, savnet mer trykk i dusjen.
Lang kø i innsjekken.
Kunne heller ikke velge tidspunkt for når jeg skulle spise frokost. Alt etter kl 0900 var opptatt.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, sekerhovd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena Hauge Grøndahl, Gjestetjenester/resepsjon på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Kjære sekerhovd, tusen takk for at du tok deg tid å gi oss din tilbakemelding. Beklager virkelig at frokosten ikke stod til forventning. Jeg har sent dine kommentarer til frokostsjefen slik at de kan se over dette. Håper å se deg hos oss igjen så vi får rettet opp inntrykket. Mvh Helena H.G. Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser