KatrhinOhlemann
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Jan H Jakobsen, General ManagerRadisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. juni 2023
Kjære Kathrin,
Hjertelig takk for en flott tilbakemelding etter ditt oppholdt hos oss ved Radisson Blu Atlantic Hotel.
Det er en glede å lese at du var fornøyd med alle aspekter ved hotellet, og vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
De beste ønsker om en alle tiders sommer.
Jan H. Jakobsen
0.6 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
10.2 km fra Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Nyoppusset hotell sentralt i Stavanger. Fine og romslige rom, gode senger. God frokost og hyggelig personale. Men - ingen - absolutt ingen - steder å sette fra seg toalettveske eller egne toalettsaker på det ellers helt ok badet! Må innrømme at det irriterte meg å ha sakene mine på badegolvet. Ellers var alt helt topp

Takk, Nordkvinnen
Jan Hugo Jakobsen, General Manager på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023

Kjære gjest,
Hjertelig takk for en flott tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss på Radisson Blu Atlantic Hotel.
Det er riktig gledelig å se at du var fornøyd med våre lekre rom, Jensen senger og vår deilige hotellfrokost.
Vi tar med oss innspillet om plass på badet til toalettsaker, og neste gang du kommer til oss skal vi forsøke å holde av et flott rom med ekstra hylleplass. Riktig god sommer og hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen,

Anmeldt 4. juni 2023

Koselige ansatte, meget fornøyd med hele hotellet. Kommer gjerne tilbake ved en annen anledning.
Ble tatt veldig godt i mot ved innsjekk og utsjekk var bedre enn forventet.
Sover på hotellet ca 1 gang hver måned å anbefaler til hver å en
Takk

Takk, terjesen666

Hei Thomas,
Tusen takk for en flott tilbakemelding etter ditt opphold her hos oss ved Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.
Det er riktig hyggelig å høre at du besøker oss ofte og at du er strålende fornøyd med servicen vi tilbyr. Tusen takk for at du anbefaler oss videre - det setter vi stor pris på, og vi gleder oss til neste gang du sjekker inn hos oss.
Riktig god sommer og velkommen tilbake!

Anmeldt 3. juni 2023

Alt som ønsket med unntak at toalettet ikke fungerte, så måtte låne toalettet på rommet til min kollega. Ellers så lå hotellet sentralt til i Stavanger med gangavstand til alt. Frokosten var god selv om vi kom
sent til den

Takk, qwestern

Kjær gjest,
Hjertelig takk for din fine tilbakemelding etter oppholdet her ved Radisson Blu Atlantic Hotel.
Det er en glede å se at du er fornøyd med beliggenheten midt i Stavanger sentrum og med vår deilige frokost. Velkommen tilbake ved en senere anledning, og da skal vi sørge for at du får et rom der alt fungerer som det skal.
Riktig god sommer!

Anmeldt 19. mai 2023

Hotellet ligger midt i sentrum rett ved en liten park-innsjø og oppleves som stille og rolig, til tross for umiddelbar nærhet til alle fasiliteter i sentrum, med restauranter, uteliv, shopping, havnen og andre serverdigheter. Moderne stilfult hotel og herlig fantastisk personale, som er blide og oppmerksomme hele tiden !

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Arne B

Hei Arne,
Det er riktig hyggelig å lese at du er strålende fornøyd med ditt opphold, hotellets sentrale beliggenhet og våre fasiliteter. Spesielt gledelig er det også at du bemerker fantastisk service fra hotellets profesjonelle medarbeidere - det setter vi stor pris på. Riktig god sommer og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Mvh,

Anmeldt 14. mai 2023 via mobile enheter

Er vi gjester bare et nødvendig onde?

Fatter ikke at når man kommer i resepsjonen kan bli møtt med et ørlite smil? Skjønner at hotellene i Stavanger er fulle og man trenger ikke å legge så mye energi i å være «best»..

Samme i baren. Skulle kjøpe meg et glass rødvin fra rommet. Bartender glefser fra den andre siden av baren: hva vil du ha? Rødvin sa jeg, -men du komme hit, jeg serverer deg ikke på den andre siden. Den siden jeg sto på var mot resepsjon, der det lå både meny og en kasse..

Men poenget er: er det ikke lov å smile litt? Verdsette gjester? La de føle seg velkommen?

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, jana977

Kjære Jana977,

Takk for en ærlig og fin tilbakemelding etter oppholdet ditt her hos oss ved Radisson Blu Atlantic Hotel.
Vi elsker å gi god service, og vi lever av fornøyde gjester, så det er leit å lese at du ikke fikk en så flott opplevelse som du forventet. Vi tar med oss dine ord videre i det levende arbeidet med å skape byens beste serviceopplevelser - hver dag.
De beste ønsker om en alle tiders sommer, og hjertelig velkommen tilbake til et smilende opphold ved en senere anledning.
Mvh,