Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dato for oppholdet: februar 2019
MartinusHelland, ResepsjonssjefYdalir Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. feb. 2019
Hei "LEMOR"!

Så utrolig hyggelig å lese at dere satte pris på deres besøk hos oss på Ydalir Hotel! Vi elsker rammene hotellet vårt byr på og da er det deilig å lese at våre gjester også setter pris på dette. Vi gleder oss til dere kommer tilbake på besøk,

Vennlig Hilsen
3.8 km fra Ydalir Hotel
Se flere hoteller i Stavanger
1924 av 60 anmeldelser
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Ypperlig hotell, stilig design, meget hyggelig betjening. Fine turmuligheter. Anbefales! Hyggelig å støtte lokal virksomhet! Bonus: Overskuddet av driften går til UiS. Fine rom, god frokost, kort vei til flyplassen og til offentlig transport.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, annehelenes2015
MartinusHelland, Resepsjonssjef på Ydalir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Hei "annehelenes2015"!

Tusen hjertelig takk for din anmeldelse av hotellet vårt og for en fin oppsummering - Vi kunne ikke vært mer enige! Håper vi ser deg på besøk hos oss igjen,

Vennlig Hilsen

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Flott nytt hotel i rolige omgivelser, bare få minutter fra sentrum av Stavanger.
Lett å komme til og fra med buss og taxi.
Flotte rom og glimrende frokost.
Svært hyggelig personale.

Mange tur , trim og løpemuligheter i nærområdet 👍

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, SteinRogerB
MartinusHelland, Resepsjonssjef på Ydalir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Hei Stein Roger!

Tusen takk for din anmeldelse og takk for at du valgte å støtte universitetet med å bo hos oss! Det varmer våre servicehjerter å lese at du var fornøyd med ditt opphold hos oss og at du fikk en god opplevelse av nærområdet vårt. Vi håper å se deg tilbake med oss igjen ved en senere anledning!

Vennlig Hilsen,

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Hadde gleden av å bo på dette helt nye hotellet under et jobboppdrag i helgen. Gjennomført kvalitet og god service, deilige matopplevelser og spennende omgivelser. Her skal jeg bo igjen ved første mulighet. Takk for en veldig god opplevelse !

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, j_rns_
MartinusH32, Resepsjonssjef på Ydalir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei Jørn,

Tusen takk for din anmeldelse av opphold hos oss og en high five er sendt i din retning! Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får og det er ekstra hyggelig å lese at din opplevelse hos oss samsvarer med våre mål! Vi gleder oss til å få besøk av deg igjen,

Best Regards,

Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Koselig rent og pent. Rolige omgivelser. 20 min til sentrum med buss. Ofte buss rett utenfor døren. Egentlig ikke noe problem. Hyggelig personale, god frokost. Kan anbefale dersom du ikke må bo i byen. OK rom.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, geirp2018
Martinus H, Resepsjonssjef på Ydalir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2018

Hei Geir!

Tusen takk for din anmeldelse og utrolig hyggelig å lese at du hadde en strålende opphold hos oss på Ydalir. Vi er helt enig i at det ikke er noe problem å bo rett utenfor byen når bussforbindelsene er så gode! Håper vi ser deg tilbake ved en senere anledning,

Vennlig hilsen,

Anmeldt 7. juni 2018 via mobile enheter

Et fint opphold med hyggelige ansatte, god mat og et fint rom med god seng! Veldig praktisk at det ligger så nært universitetet, og har gode bussforbindelser til sentrum. Et lite minus at du ikke kan bestille mat på kveldstid direkte fra hotellet, kun take away fra ulike restauranter. Kommer likevel absolutt til å anbefale dette hotellet videre til kjente og kjære.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, NicePrice
Martinus H, Resepsjonssjef på Ydalir Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2018

Hei "NicePrice",

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding av ditt opphold hos oss - Det setter vi stor pris på i tillegg at det er utrolig fint å lese at du hadde et fint opphold hos oss på Ydalir!

Vennlig hilsen,