Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Espresso House

Espresso House
Vurdert som nr. 12 av 15 Smått og godt i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2021

Kom inn når kl var 17.59 og den har sikkert blitt 18.00 når jeg var der og valgte varer. Fikk da beskjed om at jeg måtte gå fordi kl er blitt 18 om man måtte stenge. Greit nok at man ikke selger etter kl 18, men når kunde allerede er kommet inn kunne de utøvd litt service - spesielt mtp priser på produkter og at en er en nokså fast kunde. Blir å velge andre plasser fremover.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Liven_884
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 20 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Skylle bestille via app og lastet ned appen og la inn for espressohouse Stavanger. Underveis I bestillingen hadde betjeningen slått av muligheten for å bestille via app men jeg fikk fullført og betalt. Etter hvert fikk jeg beskjed om at bestillingen kunne hentes. I kassen ble jeg avvist med at de ikke hadde forhåndsbestilling på og at de ikke hadde kaffe til meg. Hun i kassen var heller ikke behjelpelig med å se hvor bestillingen gikk og det kom heller ikke frem av bestillingen så det ble ord mot ord og jegmåtte kjøpe ny.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

God kaffe og godt utvalg av påsmurt bakst. Noe lang ventetid på kaffe ellers mye sitteplasser og trivelig lokale.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2019

Hadde god tid til toget og gikk innom for å få en kaffi. Den var på topp over gode kaffier jeg har prøvd. Hadde jeg hatt enda bedre tid hadde jeg satt meg ned i de koselige lokalene.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hilde H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2019

Spiste kladdkake og gulrotmuffins. Ikke bra. Smakte kjøpt kakemiks. Hyggelig betjening. Ligger bra til på jernbanestasjonen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Inger V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Espresso House, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Espresso House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.