Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Phad Thai Madla

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Phad Thai Madla
Vurdert som nr. 188 av 227 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2020

Dårlig service på take away, de har ingen kontroll på bestillingene. Jeg fikk feil order og da jeg ville ha pengene tilbake, anbefalte de å bare vente til at bestillingen var klar. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 897antoniojes_sh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 16. april 2020

God mat, rask levering og ok priser. Stekt ris-rettene er litt "annerledes", og ikke etter vår smak, men flere av rettene er veldig gode . Hadde i dag kylling red curry og biff med chili og hvitløk. Begge var veldig bra. Vårruller barnemeny ok.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, Helene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Bestilte 174, Phad thai gai og 6 vårruller. Phad taien var nedlesset i peanøtter som ikke står nevnt i menyen. Lite smak, små porsjoner og dyrt.

Hadde også 6 vårruller som ble hentet fra "ferdig" disken. Etter konsistens og varme å dømme har de sikkert vært der siden lunch tider (6 timer +) Når man får bestilling på 6 vårruller forventer jeg at det stekes ferskt og ikke hentes fra reste skapet.

Eneste grunnen til at dere ikke får stryk er fordi maten fremdeles var lunken når vi spiste..

Skjermpings!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, kennethm783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Første besøk til disse her, absolutt å anbefale. Vi kjøpte nudler og karri-rett. Veldig god mat, rask levert, hyggelig betjening. Ikke en restaurant hvor du forventer 5 stjerner etc, men de har god mat som fungerer utmerket om du er sulten på handleturen eller ikke orker å lage middag.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, rebeccasS5141ON
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god mat med spennende innhold, bl. annet fiken i sausen. Noe variasjon fra gang til gang etter hvem som lager maten, men uansett gode smaker. Dette er en absolutt favoritt om en ønsker takeaway. Med nye lokaler på Amfi Madla vil vi nok sitte i restauranten også. Min favoritt er kylling i rød karri. Gleder meg til neste middag fra dere.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Phad Thai Madla, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Phad Thai Madla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din