Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Restaurant SOL

Restaurant SOL
Vurdert som nr. 6 av 227 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020

Opplevelsen kan ikke beskrives, maten var ekstremt god! Anbefales på det varmeste! Virkelig verdt å besøke hvis man er i Stavanger.

Dato for besøk: august 2020
Takk, anniken1993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 115 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Helt nydelig mat, og vin som passet godt til maten. De har gjort en fantastisk jobb med å komponere gode retter, med fine smakskombinasjoner. Veldig hyggelig service, kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, elisabethvb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Vi feiret bursdag på Söl og det ble en perfekt dag. Helt nyedelig mat, vin som passet godt til maten og veldig hyggelig service. Topp skore fra oss.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, bj_rgk2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Tok med min mor ut som ønsket seg eg matopplevelse i et lokale som var lite og trivelig. Her traff vi virkelig og var heldige som fikk bord da vi egentlig ikke hadde planlagt og reservert bord. Flinke fagfolk, gode smaker og en kveld som vi skal leve lenge på :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Annamj07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var så heldig å få bord ved denne restauranten! Det er noe av det bedre vi har smakt!

God informasjon om mat og vin og selvsagt hvor og hvordan dette tilberedes.. vi kan ikke be om mer! Tusen takk for en alle tiders middag/kveld! Söl restaurant er et lite stykke himmel i Stavanger. Alle som skal spise i Stavanger burde virkelig legge turen innom( bestill bord først) vi takker servitør, driver og kokk for en opplevelse innen mat og service! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, joachimn488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant SOL, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Restaurant SOL? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din