Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best i Stavanger?”
Anmeldelse av Restaurant SOL

Restaurant SOL
Vurdert som nr. 7 av 227 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Noe av det aller beste av mat og vin i Stavanger!! Koselig lokale og suveren service, stedet kan absolutt anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, FruBendiksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 114 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Opplevelsen kan ikke beskrives, maten var ekstremt god! Anbefales på det varmeste! Virkelig verdt å besøke hvis man er i Stavanger.

Dato for besøk: august 2020
Takk, anniken1993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Helt nydelig mat, og vin som passet godt til maten. De har gjort en fantastisk jobb med å komponere gode retter, med fine smakskombinasjoner. Veldig hyggelig service, kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, elisabethvb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Vi feiret bursdag på Söl og det ble en perfekt dag. Helt nyedelig mat, vin som passet godt til maten og veldig hyggelig service. Topp skore fra oss.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, bj_rgk2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Tok med min mor ut som ønsket seg eg matopplevelse i et lokale som var lite og trivelig. Her traff vi virkelig og var heldige som fikk bord da vi egentlig ikke hadde planlagt og reservert bord. Flinke fagfolk, gode smaker og en kveld som vi skal leve lenge på :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Annamj07
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant SOL, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Restaurant SOL? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din