“Velsmakende, kreativ og nydelig meny i hyggelige omgivelser. Vi kommer igjen!”
Anmeldelse av Restaurant Söl

Restaurant Söl
Vurdert som nr. 2 av 326 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Vi er en nordisk restaurant som henter inspirasjon fra andre kjøkken. Vår etos går ut på å gi våre gjester den beste kvaliteten på nordiske produkter utført på Michelin-nivå. Restauranten vår tilbyr en fast middagsopplevelse. Du og dine gjester vil få en premium smaksmeny med den beste servicen. Vi har en av de største samlingene av naturviner i landet. Vi er stolte av utvalget vårt og håper å overraske deg med vårt skreddersydde vinutvalg.
Anmeldt 6. desember 2023 via mobile enheter

To venninner på julebord, første gang hos Søl. Vi hadde en fantastisk opplevelse; mat, drikke og vertskap - helt prima!

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, Grete S

Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Litt for enkelt og lite nye spennende smaker. Surdeigsbrød og rørossmør var innertier. Også foretten med blomkål som hovedingrediensen var veldig bra. Resten var gjennomsnittlig.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Matnissen89
Anmeldt 23. september 2023

Gode smaker til hyggelig pris på fem retters meny. Egenkomponert juciemeny, litt mye timian-smak i den ene juicen, men er jo individuelt hva man synes om det. Hyggelig lokale med trivelige servitører.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Frode S
Anmeldt 16. september 2023 via mobile enheter

Vi ender gjerne her når vi skal ut på venninnemiddag. Det vil si at vi har vært her flere ganger. Grunnen til at vi kommer tilbake er at maten alltid er god og lokal, fine lokaler med god atmosfære. Alltid god service. Kort fortalt vi er alltid fornøyd og meget fornøyd med totalopplevelsen.

Mine venninner kunne tenkt seg annen vin enn naturvin. Dette gjør at vi ofte har droppet vinpakken og valgt vin fra meny i stede. Det ødelegger likevel ikke for totalopplevelsen.

Vi kommer garantert tilbake flere ganger.

Dato for besøk: april 2023
Takk, EfkStavanger
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Bursdagsmiddag med samboeren. Restaurant søl er en kjekk opplevelse med mange gode smaker. De som jobber der viste utmerket servise. Jeg ga dem likevel tre stjerner fordi jeg hadde veldig høye forventninger til maten og opplevelsen (siden restauranten er nr 1 i Stavanger). Dette kommer av at forretten var spesiell (veldig sur og fermentert smak) noe som
Ikke helt passet min tunge, den siste desserten var en vannbakkels, men smørkrem, gelé sjokolade osv. dette ble mange ulike smaker og konsistenser som ikke passet sammen (andre kan nok ha en annen mening).
det høye tempoet til de ansatte (veldig kort ventetid mellom rettene) gjorde at jeg opplevde at de ansatte var vanskelige å få kontakt med. Til biffen ble det ikke dekt på med biffbestikk, noe som gjorde at kjøttet var vanskelig å skjære.
de andre fire rettene var veldig gode og kokken virker til å ha god kontroll på kjøkkenet. Veldig gøy å sitte så nært kjøkkenet for å se hvordan de ansatte jobbet sammen på lag.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, 359mdd

Reisende som så på Restaurant Söl, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Restaurant Söl? Del dine erfaringer!