Da vi ankom litt tidlig ble vi vennlig vist inn og bedt om å vente et øyeblikk da servitrisen skulle bytte bord slik at vi kunne sette oss. Det varte og rakk. Når bestilt tidspunktet kom fikk vi bord. Vi sa at vi godt kunne vente, men i og med at bordet angivelig straks var klart unnlot vi å bestille et glass vin i baren.
Lydnivået var vanvittig! Både i 1 etasje og i 2 etasje, men dette skyldes oppussing hos advokatene i etasjen over. Vi fikk etterhvert info om at det kun var 10 min igjen før arbeidsfolkene ville avslutte og som kompensasjon fikk vi gratis dessert og kaffi. Satte pris på det, men hadde droppet å gå der hadde vi visst om oppussingsbråket da vi var der for å prate og spise god mat.
Maten imponerte ikke på noen måte, her må det mer smak til både vegan, vegetar og «spicy» kyllingpizza hadde gjort seg med mer krydderurter.. entrecôte ok, hverken mer eller mindre. Prisen for pizza er ganske høy. Hadde den vært veldig god, hadde vi syns det var greit..
Vi hadde altfor mange servitører, det er masete å bli spurt av flere om de samme tingene som vi nettopp svarte kollegaen på!
Jeg vil nok gi Olivia torget en sjanse til, da jeg har gode erfaringer fra Oslo, men utfra gårsdagens opplevelse anbefaler jeg ikke restauranten.