Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 22 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 35
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 27. november 2018

Kjempegod service, god mat og en trivelig atmosfære. Vi legger gjerne besøket til Olivia Torget igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KristinK1052
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding og velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (463)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

249253 av 463 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med hyggelige servitører. Den beste glutenfrie pizzaen jeg har smakt! Anbefaler alle som leter etter gode glutenfri alternativer å ta turen hit :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tonje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018

Som regel prøver jeg finne positive og negative bemerkninger til et sted. Her fikk jeg kun positive! Fra velkomsten med smil og hyggelige servitører. Til bordsetting i en fin atmosfære. Utfyllende meny og rask servering, enda til fullbooket restaurant og mye liv. Flere med ulike retter på et bord til 8, hvor alle fikk maten servert samtidig.
Utrolig gode og rene smaker, sammen med fantastisk vin og en servitør som passet godt på oss uten at det ble for mye.
Et sted man kan nyte støtte eller mindre måltid. Alene eller i store grupper. Anbefales på det sterkeste som et godt spisested midt i Stavanger.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ChristerT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

Tusen takk for besøket og for fantastisk tilbakemelding! Dette var veldig hyggelig å høre. Velkommen tilbake ti oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Olivia på Torget i Stavanger hadde fått seg en fin plass. Stort men allikevel koselig innredet, med behagelig bakgrunnsmusikk.
Veldig hyggelig, oppmerksom og hjelpsom og smilende betjening.

Vi var en gjeng på 10stk, bestillingene våre ble tatt imot på en rask og hyggelig måte, når vi var klar.

Maten kom forholdsvis raskt, til alle sammen.

Alle var fornøyd med maten.
Jeg hadde "Penne Al Pollo Ubraco", og det var veldig godt (etter min smak). Presentert på en fin måte (i mine øyne). Og det kom et stort "kakestykke" med Focaccia brød med til pastaen, som også var veldig godt.

Andre hadde;
"Lasagne Della Casa" - som var Standard Lasagne.
"Merluzzo Alla Olivia" - som var pannestekt torsk - her ble det bestilt grønnsaker og poteter utenom.
Og mener også noen hadde:
"Linguine Al Profumo Di Mare" - Linguine pasta med scampi.

Alle var fornøyd med maten. Tommel opp fra alle og tomme tallerkener og mette mager.

Ellers hadde vi desserter, og da gikk det i Tiramisu, Panna Cotta, Souffle Al Cioccolate - som var sjokolade Fondant. Også her var alle fornøyd.
Vi hadde totalt sett en hyggelig kveld i koselige lune lokaler med veldig god mat og drikke og ble vartet opp av smilende og oppmerksom betjening.

Betalingen fikk vi splitte opp på hver enkelt uten problem.
Kommer veldig gjerne tilbake. Takk for oss.

Dato for besøk: november 2018
Takk, elisabeths244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Tusen takk for besøket og takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde invitert med oss eldste sønn med date på kino og mat på Olivia. Hyggelig kelner kom fort med meny og vann. God vin ble bestilt og vi fikk etterhvert servert hver vår nydelige rett. Alt var perfekt. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, t0rhildw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din