Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant ”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 19 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 34
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

En flott restaurant i kjernen av Stavanger. Hadde en 3 retters og vi fikk så mye mat at vi nesten ikke klarte å spise opp alt. Maten smeltet på tungen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 414steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (448)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

220224 av 448 anmeldelser

Anmeldt 21. desember 2018

Det er godt forståelig at denne plassen er populær. lekre lokaler, god mat til en overkommelig pris og super service. jeg har vært der flere ganger og det har oftest tatt noe tid å vente for bordplassering.Sservitører går gjerne forbi i resepsjonsområdet uten å ta kontakt. Plassen anbefales. Men husk å bestille bord da dette forståelig nok er en populær plass. ( Byens kuleste toalett vil jeg tro. Også det verdt et besøk )

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _erik_aanensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2018

Etter en flott julekonsert med Inger Lise Hope i St. Petri kirken, hadde vi planlagt et besøk hos Olivia. Bordet for seks personer var på forhånd bestilt enkelt på nettet. Menyen for hele vennegjengen ble lammeskanke med tilbehør. Det ble et nydelig måltid med god drikke til. Endelig var det nesten jul og alle hadde plutselig noe godt i seg:-) Topp kveld med vår sterkeste anbefaling. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Livanja96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Greitt nok at det var ein laurdag i desember, greitt nok at restauranten var fullbooka, men likevel - det blir nedten stryk når servitøren somlar så til dei grader og dessutan gløymer ein heil runde med drikke. Då blir tre gode pizzaer diverre ikkje godt nok.
Framifrå, men litt trongt lokale, fin atmosfære, ok toalett og altså topp pizza, men...

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 967janif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Takk for tilbakemelding. Vi beklager så mye for dårlig service, slik skal det selvfølgelig ikke være hos oss. Tusen takk for at du sier ifra slik at vi kan ta dette videre med restauranten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig god og variert meny! Topp kvalitet på både mat og drikke. Svinenakken på menyen er helt fantastisk.
Servicen er enestående og lokalet er kjempekoselig.
Kommer garantert tilbake, flere ganger!!
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, annelille2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Tusen takk for besøket og for den fine tilbakemeldingen. Dette ble vi veldig glade for å høre. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din