Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gegursdagsfeiring”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 23 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 35
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Spiste en herlig middag med forretter og hovedretter, tre norske og en italiensk. Mye folk så derfor litt treg servering, men betjeningen var hyggelig og stemningen var god. Alt i alt et besøk som vi gjerne gjentar snart.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Vollis47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (463)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

226230 av 463 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Skulle spise middag med kona, ankom lokalet og ble stående i 10 minutter før betjeningen dukket opp. Var ikke stor pågang i lokalet da. Ble satt ved ett bord for to, kjempekoselig lokale. Betjening virket ikke interessert, og var lite serviceinnstilt. Maten var UTROLIG god og gir en stor pluss. Ønsket dessert og etter en stund fikk vi menyen, fra der tok det omtrent 25 minutter før bestillingen ble tatt. Var heller ikke stor pågang nå. God dessert var det også. Så alt i alt var matopplevelsen svært positiv, men service mangler det en del på.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Håkon S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Tusen takk for tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at maten vår falt i smak, men vi beklager så mye for dårlig service og lang ventetid. Det er helt klart ikke sånn det skal være hos oss. Takk for at du sier ifra.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019

Vi var to som hadde avtalt å møtes på Olivia for et måltid en fredagskveld. Jeg hadde bestilt bord, vi var heldig som fikk plass! Vi ble møtt av hyggelig betjening og fikk komme inn selv om vi var litt tidlig ute. Maten smakte fortreffelig!.Nydelige smaker! Interiøret er trivelig med en lun og varm stemning. De ansatte var vennlige og servicen veldig god! Vi kommer definitivt tilbake og anbefaler denne restauranten på det varmeste! Hei65

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hei65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Tusen takk for besøket og for veldig hyggelig tilbakemelding. Dette ble vi glade for å lese. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2019

Fire voksne, bestilt bord og vel tatt imot på Olivia. Hyggelig betjening. Snart var glassene fylt opp. To bestilte pizza, begge godt fornøyd. En bestilte pasta ,også hun godt fornøyd. Jeg bestilte torsk- utrolig fornøyd, gode smaker nam nam... en vellykket første gang på Olivia. Jeg kommer igjen☺

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LiseR160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Tusen takk for besøket og takk for hyggelig tilbakemelding Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Olivia på bursdagen min med familien. Det var første gang vi besøkte restauranten men blir ikke den siste. Opplevelsen gikk over forventninger hos oss alle. Veldig koselige omgivelser og atmosfære. Veldig hyggelig personale og maten er helt utsøkt! Dette blir vår favoritt restaurant fra nå av. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, edelbiev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Tusen takk for besøket og for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din