Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott plass men middels matopplevelse”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 21 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 34
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Jeg bestilte innbakt pizza og den var av under middels kvalitet. Litt smakløs og ikke som forventet. Jeg er vant med at denne type pizza er litt luftig mens denne var nesten like flat som en vanlig pizza. Samboer bestilte kyllingsalat og hun sa denne var midt på treet kvalitet, litt lite smak. Det var fullt med folk så kanskje det var litt stress på kjøkkenet. Vi skal gi restauranten en ny mulighet og kanskje blir vi mer fornøyd neste gang. Selve lokalene var pene og stilige med masse flotte detaljer. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tusen takk for tilbakemelding. Vi beklager så mye for den dårlige matopplevelsen, slik skal det ikke være hos oss. Vi har som mål å alltid være stolte av det vi serverer gjestene våre, og dette holder selvfølgelig ikke mål. Takk for at du sier ifra og håper dere finner veien tilbake til oss en annen gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (450)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

205209 av 450 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening i fine lokaler. Vi spiste velsmakende italiensk pizza. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, eliaks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Spiste middag her med kollegaer i går, maten var fortreffelig. Hadde bruchetta til forrett, entrecote til hovedrett og tiramisu til dessert. Servicen var bra og lokalene fine.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Knallgod mat, super service, og kort ventetid på maten. Restauranten er sjarmerende og unik, en opplevelse. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 560cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Olivia på Torget i Stavanger anbefales på det varmeste. Veldig god mat og variert meny. Denne gang ble det lasagne og den var virkelig smakfull. Betjeningen er imøtekommende og høflige og selv med mye gjester er ventetiden på mat og service helt innafor. Kan også anbefale pizza fra menyen, har smakt flere og alle smakte veldig godt. Anbefaler å bestille bord på kveldstid da jeg alltid har opplevd at det et mye besøkende på Olivia

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 271yvonnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din