Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig lokale”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 16 av 224 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 34
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 27. september 2019

Veldig god mat og hyggelig betjening! Om du har barnevogn, så er det heis som frakter deg opp i andre etasje. Hyggelig betjening selvom det var fult.

Dato for besøk: september 2019
Takk, claudiaeffenberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (421)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7983 av 421 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2019

Stor og romslig restaurant med uteplasser under tak og to etasjer inne.
Bar. Godt kjøkken, hyggelig meny.
Husk at når du går på Italiensk restaurant får du Italiensk vin, ikke fransk. det er liksom en del av vitsen :-)
Hyggelig og rask betjening fra døren og til servering. Profesjonelt!
Jeg har vært her noen ganger,og valgt ulike retter som alle har vært gode, rett og slett. Som i Italia.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

God mat og hyggelig personale. Alt det en restaurant burde ha! Kommer gjerne tilbake for å feire/spise middag!

Dato for besøk: september 2019
Takk, cassi12389
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Knallgod pizza Pollo Biancho. Fikk ekstra chili etter ønske som smakte fortreffelig og med god sprø bunn. Kommer svært gjerne tilbake.
Blide og hyggelige servitører.
Mvh
Linda Tytlandsvik

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tytlandsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Lun og veldig koselig stemning. Hyggelig og smilende personale. Ikke minst kjempegod mat :-) Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Cathrine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din