Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God bedligenhet i Stavanger.”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 23 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 35
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass i hjerte av Stavanger. Spiste her 2 dager på rad. Topp service og grei mat. Pizzaen kunne ha vært litt mere stekt. Litt understekt. Ikke de værste prisene heller. Stedet anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andres_aa88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (463)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6165 av 463 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Vi ankom en travel restaurant i helg men fikk bord til 6 (4 voksne 2 barn) uten reservasjon. Bestillingene ble tatt i mot og alt levert ganske raskt på bordet. Maten fallt i smak hos alle. Barna fikk egne barneposjoner selv om dette ikke kommer frem på menyen.
Det var litt for fullt i 2 etg og støyen var veldig høy. Det var problemer med å føre en samtale oss i mellom og dette trekker noe ned.

Servicen var som forventet på en ellers travel og fullbooket kveld.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, Guest Relations Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Knut Erik,
Så hyggelig å lese at dere var fornøyd med maten! Vi setter alltid pris på tilbakemeldinger og dette med støynivå vil bli tatt videre med ledelsen. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Etter flere besøk på Olivia andre steder i landet, må jeg si at servicen hos dere er noe av det beste jeg/vi har opplevd. Vil også påpeke at hun ene servitøren vi hadde var under opplæring, og for en fantastisk hyggelig jente som var veldig service innstilt og flink.
Ikke nok med hyggelig betjening og god mat med masse topping på pizzaen, men absolutt alle ansatte vi gikk forbi på veien ut smilte og sa hadet, noe jeg synes er veldig koselig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 509rebekkas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Når maten kommer på bordet minutter etter bestilling får man sin tvil. Og rett får man oftest da.Pizzabunn og fyllet virker som pre-laget og kun en kjapp oppvarming? Pizzaen ble kald etter minutter på bordet. Den kan neppe ha vært ferskvare. Seig bunn.
Stavangers dårliste italienske pizza!
Skjerpings, folk ønsker kvalitet.
Ellers fine lokaler, ok italiensk is og service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Håkon I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, General Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei! Uff, da, dette var ikke bra. Vi vil gjerne vite hvilken pizza du spiste, og hadde satt pris på om du kunne ta kontakt med daglig leder på restauranten, Rifaat, på rifaat@olivia.no. Håper på å høre fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Hadde en svært dårlig opplevelse på Olivia i dag. Vår kelner var uhøflig og lite serviceinnstilt. Vi hadde bestilt pizza og entrecôte. Pizzaen var ikke skikkelig stekt. Kjøttet var tørt. Det var mye støy i restauranten og min danske venninne var lite imponert over standarden. Kelneren ropte etter oss når vi gikk ‘at vi skulle betale’, selvom vi hadde fått regningen av en annen kelner. Skuffet! Kommer neppe tilbake!☹️

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, mrifreak68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, General Manager på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemelding og beklager så mye for den dårlig opplevelsen dere hadde hos oss. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være når man besøker Olivia og dette vil bli tatt videre med ledelsen. Vi hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder Rifaat på rifaat@olivia.no, slik at han kan komme i direkte kontakt med deg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din