Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk bra mat”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 19 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 34
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra mat, utrolig kjapt levert, nesten for fort. Gikk tom for 0,6 me. Hadde mye bra alternativt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carlerikgj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (448)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 448 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Olivia i Stavanger er en stor og fin restaurant, kanskje for stor ???
De har mye å hente på å bytte kokker tror jeg for maten holdere ikke mål....
Se bilde, det som ligger på kanten var bacon som var i en Carbonara

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JanT444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise11152422086, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei og takk for tilbakemelding! Vi beklager at maten ikke møtte forventningene denne gangen. Vi jobber hardt for å ha høy og konsistent kvalitet på maten vi serverer. Vi hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder Rifaat på rifaat@olivia.no og sendt med bilde. Håper på å høre fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

En onsdag i juli var vi to par som spiste på Olivia i Stavanger. Vi hadde egentlig tenkt til å finne noe mer spennende, men det var svært fullt overalt, og vanskelig å få bord når det ikke var reservert på forhånd.

På Olivia var det også venteliste, men vi var heldige å få komme inn etterhvert. Olivia er en restaurantkjede vi har besøkt både flere steder i Oslo og i Trondheim, stilen er koselig, og man finner alltid noe man har lyst på. De har et stort og godt utvalg.

Vi ble vist til bordet av en veldig sjarmerende ung gutt, som nok ikke var av de mest erfarne servitørene. Men maten fikk vi relativt raskt og servicen var god. Jeg bestilte carpaccio og bruschetta, og min mann bestilte en pastarett. Til dessert tok et par av oss tiramisu.

Når det gjelder maten var den helt grei denne kvelden, men ingenting som utmerket seg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise11152422086, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Line! Takk for tilbakemelding og så hyggelig at dere var fornøyd med servicen. Dere er hjertelige velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

4 pizza på det normale mtp deig, men smak innenfor normalen, det samme med leveringstid som var som forventet mtp pizza.
Bordet ved siden av bestiller pasta og får sitt før det har gått 5 min mao ikke annet enn oppvarmet eller frysevare

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eamodahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise11152422086, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei og takk for tilbakemelding! Dette tar vi videre med restauranten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her til lunsj. Etter å ha spist pizza hos Villa 22 litt bort i gaten dagen før, var pizza her middelmådig. Den hadde lite smak og måtte få tilskudd av både olje og salt før den var god.
Det var travelt, men vi fikk god service, helt åpenbart at det ble litt mye maskin på kjøkkenet. Ikke mitt førstevalg for gjenvistitt.
Olivia på Tjuvholmen og Aker brygge i Oslo, som vi har besøkt flere ganger holder høyere standard.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paradise11152422086, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei! Dette var trist å lese. Vi vil gjerne vite hvilken pizza du spiste, og hadde satt pris på om du kunne ta kontakt med daglig leder Rifaat på rifaat@olivia.no. Håper på å høre fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din