Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommer Lunsj”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 19 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 34
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Spaserte rundt i Stavanger sentrum med hund en solrik ettermiddag, på jakt etter lunsj. Fikk et bord ute hos Olivia, ingen problem med hund. Var meget varmt denne dagen så fikk et bord i skyggen til hunden og en skål med vann. Maten var nydelig, kyllingsalaten, pizza og tapas fat er å anbefale. Service innstilt personale, fikk hjelp av en ny ansatt som var løsningsorientert og positiv.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carolinemyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen tack för din fina feedback Caroline, otroligt kul att läsa! Vi önskar dig, ditt sällskap och din söta hund hjärtligt välkommen tillbaka till oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (448)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 448 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt, men fikk bord likevel etter noen minutters venting og var glad for det. Vi fikk en av de bedre chervresalatene vi har spist, og linguine med skalldyr som også var kjempegod. Hyggelig service!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olejohsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020
Google-oversetting

Tusen tack för din fina feedback, det sätter vi stort pris på! Hjärtligt välkomna tillbaka till oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi stakk innom en regnfull tirsdagskveld for en matbit og satt oss ut. Bestilte pasta med scampi og pasta med kylling og tomat saus. Scampi versjonen skulle ha hvitvin og chilli saus men dette var totalt fraværende . Kylling versjonen var tørr og smakløst .Vi mistenker at porsjonene ikke er fersklaget men oppvarmet. Veldig skuffet, dette gjør vi langt bedre hjemme på vårt eget kjøkken. I tillegg fikk vi ikke presentert en oversiktlig regning men kun en sum på betalingsautomaten. Så kan man skylde på korona tiltak men da burde man i såfall sørge for å sprite og vaske ned bord etter gjestene.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Roam41638947643
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2020

Hei Marit, dette var ikke bra! Vi jobber hardt for å ha høy kvalitet på maten vi serverer våre gjester og beklager så mye at vi ikke nådde opp denne gange. Vi hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder Rifaat på rifaat@olivia.no. Takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Spiste bursdags middag, fornøyd med mat men veldig skuffa over service. Fikk en servitør som begynte å banne og være voldsom da han sølte. Ikke hyggelig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, emilijas134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra mat, utrolig kjapt levert, nesten for fort. Gikk tom for 0,6 me. Hadde mye bra alternativt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carlerikgj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din