Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted ”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 24 av 233 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 8 - USD 33
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Koselig plass med nydelig mat og godt utvalg av drikkevarer. Hovedsaklig italiensk pizza. Aporol Spritz er helt topp

Dato for besøk: november 2019
Takk, JaerenJenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmiliaPalmberg, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2020
Google-oversetting

Tusen tack för fin feedback Sofia! Hjärtligt välkommen tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (472)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5054 av 474 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2020

Forferdelig dårlig service. Liker ikke konseptet. Maten er helt ok, men finnes bedre mat til samme pris i Stavanger-området. Grei resturant dersom du er flere og ikke deler samme regning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, FoodiefraStavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmiliaPalmberg, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2020
Google-oversetting

Hej! Vill börja med att tacka för din feedback, det hjälper oss att bli bättre! Det hade varit toppen om du hade kunnat utveckla dina svar en aning och skicka det till daglig leder Rifaat på rifaat@olivia.no så att han kan få det med sig och ta tag i saken!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Spiste her i forbindelse med Stavangertur i høstferien, vi har vært her noen ganger tidligere også. De har god pasta og pizza, og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmiliaPalmberg, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020
Google-oversetting

Tusen tack för fin feedback! Hjärtligt välkomna tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020

Vi var en gjeng på fire som spiste pizza her. Pizzaen var god, men ikke helt i toppskiktet.

Servicen startet bra med at vi fikk sitte å ha en drink på den koselige uteterrassen mens vi ventet på at bordet skulle bli klart. Deet var sterk vind, så en liten vindvegg hadde gjort seg. Men trivelig likevel.

Ved bordet inne i restaruanten var servicen en helt annen. Vi satt midt i lokalet nede. Vi måtte hele veien anstrenge oss for å få oppmerksomheten til servitørene. De gikk flere stykker, flere ganger forbi bordet vårt uten å la blikket gå rundt for å se om noen trengte noe. Det er jo en servitørs 101. Se på gjestene!

Vi ble flere ganger fri for drikke. Vi bestilte drikke, men den kom ikke. Vi måtte igjen huke tak i en servitør og bestille drikke igjen. Mens vi ga bestillingen til servitøren vi hadde fått tak i endelig, så kom en ny servitør og skulle ta bestillingen. Vi måtte si alt på nytt igjen. Det tok lang tid å få både øl og vin hver gang vi trengte noe.

Mat ok, servicen må jobbes med. Restauranten blir veldig støyete når det er mange gjester. Slitsom å føre en samtale rundt bordet.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elskermatpaabyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EmiliaPalmberg, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020
Google-oversetting

Hej Marlene! Tusen tack för feedback och konstruktiv kritik, det sätter vi stort pris på! Vi strävar alltid efter att ge alla våra gäster service och mat i toppklass, och här har något helt klart gått snett! Jag har skickat detta vidare till daglig leder Rifaat, om du själv önskar att ta direkt kontakt så når du honom på rifaat@olivia.no!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

God pizza i utrolig koselig restaurant. God service og italiensk atomsfære. Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, elin_arnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Voyage67320224115, Annat på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020
Google-oversetting

Så fint att läsa! Varmt välkomna tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din