Vi var en gjeng på fire som spiste pizza her. Pizzaen var god, men ikke helt i toppskiktet.
Servicen startet bra med at vi fikk sitte å ha en drink på den koselige uteterrassen mens vi ventet på at bordet skulle bli klart. Deet var sterk vind, så en liten vindvegg hadde gjort seg. Men trivelig likevel.
Ved bordet inne i restaruanten var servicen en helt annen. Vi satt midt i lokalet nede. Vi måtte hele veien anstrenge oss for å få oppmerksomheten til servitørene. De gikk flere stykker, flere ganger forbi bordet vårt uten å la blikket gå rundt for å se om noen trengte noe. Det er jo en servitørs 101. Se på gjestene!
Vi ble flere ganger fri for drikke. Vi bestilte drikke, men den kom ikke. Vi måtte igjen huke tak i en servitør og bestille drikke igjen. Mens vi ga bestillingen til servitøren vi hadde fått tak i endelig, så kom en ny servitør og skulle ta bestillingen. Vi måtte si alt på nytt igjen. Det tok lang tid å få både øl og vin hver gang vi trengte noe.
Mat ok, servicen må jobbes med. Restauranten blir veldig støyete når det er mange gjester. Slitsom å føre en samtale rundt bordet.