Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, slapp service.”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 35 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Grei mat, små porsjoner. Dårlig oppfølging av bordet. Mersalg er helt klart ikke i fokus. Hadde inntrykk av Olivia som en lit utenom det vanlige restaurant, men for meg minner det mer om en italiensk versjon av Egon.

Dato for besøk: august 2021
Takk, AleksanderEdvardsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Tusen tack för din feedback Aleksander, det tar vi med oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (509)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 509 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021

Tok 40 min til servitør kom til bordet. Anbefaler ikke dette stedet. Maten grei nok, men altfor mye venting

Dato for besøk: august 2021
Takk, hanssigurdm2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Hei, vi beklager så utrolig mye for denne dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil veldig gjerne gjøre opp for oss, og hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med Ida som er daglig leder på restauranten på: ida.tvenge@olivia.no. Takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord og ble raskt vist til bordet vårt . Vi opplevde hele tiden blide, hyggelige og serviceminded personale. Kelneren gjorde besøket på Olivia veldig trivelig. Vi bestilte spagetti carbonara og pizza. Spagettien var kokt til perfeksjon. Alt smakte fortreffelig. Alt fra drikke til mat ble ekspedert rimelig raskt. Vi vil anbefale andre å avlegge Olivia et besøk.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 806espen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Tusen tack ska du ha för otroligt fin feedback! Det sätter vi stort pris på! Varmt välkommen åter!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Forferdeligt sted. Maten er ok, de ansatte er til og spy av. Har spist der 3 ganger, sendt inn klage 2 av gangene. Begge gangene var det klage på de som jobbet der. Har ikke fått svar på noen av klagene. En venninde av meg måtte sende inn klagen sin 3 ganger før hun fikk svar. Useriøst opplegg.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 001anette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Hej Anette, detta var otroligt tråkigt att läsa och absolut inte så det ska vara hos oss! Nu vet jag inte var du har skickat dina klagomål tidigare, men jag hade satt stort pris på om du istället kunde ta kontakt direkt med ansvarig på restaurangen, Ida, på ida.tvenge@olivia.no så att hon kan få ordna med en kompensation till dig. Tack för din feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021

Vi besøkte Oliva to kvelder under vårt korte opphold i Stavanger, og vi kommer tilbake også ved neste anledning.
Byen var preget av lett kaos i den pandemi vi står i, men servitørene på Olivia snudde seg rundt og ordnet bordplassering til 8 personer uten en mine. Maten smakte eksemplarisk, interiøret er meget tiltalende, og vi alle forlot restauranten med et stort smil om munnen. Et stort bravo til Olivia Torget i Stavanger!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 930trinej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Tusen tack ska du ha för otroligt fin tilbakemelding! Varmt välkomna åter till oss! ❤

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.