Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“40 min jeg aldri får tilbake...”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 35 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 22. august 2021

Ble sittende og vente på at en av servitørene skulle ta bestillingene våre i rundt 40 min før vi valgte å forlate restauranten. Hadde stedet vært tettpakket med fulle bord hadde jeg hatt bedre forståelse for at det tok såpass lang tid. Dette var ikke tilfelle og vi satt ute hvor jeg vil anslå at rundt halvparten av bordene var opptatt. Jeg ser av tidligere anmeldelser at dette ikke er første gang gjester har hatt lignende opplevelser, noe som forteller meg at restauranten ikke er villig til å gjøre noe med bemanningsproblemet, som tilsynelatende er årsaken.

Dato for besøk: august 2021
    • Service
Takk, grethestrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021
Google-oversetting

Hej Grethe, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den korta men dåliga upplevelsen hos oss på Olivia i Stavanger. Det är självklart inte såhär vi ska behandla våra gäster!
Jag hade satt stort pris på om du kunde ta kontakt med Ida, som är ansvarig på restaurangen så att hon kan få ordna med en kompensation till er! Ni når henne på ida.tvenge@olivia.no
Tack för din feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (509)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 509 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk bestille relativt sent.. forrett kom relativt raskt. Men så ble vi glemt.. hovedretten ankom aldri før vi spurte om vi var glemt. Så spurte vi om ekstra drikke, og ble glemt da også. Så alt i alt en nedtur å dra på pizzarestaurant med familien.

Dato for besøk: august 2021
Takk, arveh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei Arve, vi beklager så utrolig mye for denne dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil veldig gjerne gjøre opp for oss, og hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med Ida som er daglig leder på restauranten på: ida.tvenge@olivia.no.
Takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Grei mat, små porsjoner. Dårlig oppfølging av bordet. Mersalg er helt klart ikke i fokus. Hadde inntrykk av Olivia som en lit utenom det vanlige restaurant, men for meg minner det mer om en italiensk versjon av Egon.

Dato for besøk: august 2021
Takk, AleksanderEdvardsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Tusen tack för din feedback Aleksander, det tar vi med oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2021

Tok 40 min til servitør kom til bordet. Anbefaler ikke dette stedet. Maten grei nok, men altfor mye venting

Dato for besøk: august 2021
Takk, hanssigurdm2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Hei, vi beklager så utrolig mye for denne dårlige opplevelsen du har hatt hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil veldig gjerne gjøre opp for oss, og hadde satt pris på om du kunne tatt kontakt med Ida som er daglig leder på restauranten på: ida.tvenge@olivia.no. Takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord og ble raskt vist til bordet vårt . Vi opplevde hele tiden blide, hyggelige og serviceminded personale. Kelneren gjorde besøket på Olivia veldig trivelig. Vi bestilte spagetti carbonara og pizza. Spagettien var kokt til perfeksjon. Alt smakte fortreffelig. Alt fra drikke til mat ble ekspedert rimelig raskt. Vi vil anbefale andre å avlegge Olivia et besøk.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 806espen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emilia, Guest Relations på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021
Google-oversetting

Tusen tack ska du ha för otroligt fin feedback! Det sätter vi stort pris på! Varmt välkommen åter!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.