“Forferdelig pizza, ikke mye Italiensk”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 24 av 324 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 5. juli 2022

Servicen var utrolig sen. Vi hadde pizza og dessert og betalte rett under kr 20000 Vi var utrolig skuffet.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, lissheidid
Booking Olivia, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

He! Dette var utrolig kjedelig å lese og selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vi hadde satt stor pris på om du kunne ta kontakt med restaurantsjef Ida på ida.tvenge@olivia.no slik at hun kan få direkte kontakt med deg.

Tusen takk for din feedback!

Anmeldt 12. juni 2022

God pizza. Maten anbefales . Hyggelig betjening men jeg måtte be om kaffe 4-5 ganger før den kom.
Det er for dårlig. Vil tro de skjerper seg.
Jeg hadde gitt 5 i rating hadde det ikke vært for veldig treg servering på slutten.

Takk, M1125SIerika
Booking Olivia, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2022

Hei!

Vi ber virkelig om unnskyldning for dette og kommer selvsagt til å se over våre rutiner fremover. Vi setter stor pris på all feedback og takker så mye for att du tok tid til å skrive til oss!

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Forferdelig service! Det er og blir værste minne av lavmål angående service. Jeg anbefaler sterkt høvding på stedet og ta ordentlig affære skal dere kunne leve videre i Stavanger.

1  Takk, 433einarh

Hei Einar! Takk for din tilbakemelding. Du kan gjerne ta kontakt med daglig leder Caroline på caroline@olivia.no på mail for videre oppfølging

Anmeldt 12. juni 2022

Maten var bra, men kald, da vi omsider fikk alt servert.
Måtte spørre etter den, flere ganger.
Servering av drikke tok også veldig lang tid.
De kunne med hell hatt flere servitører på jobb.

1  Takk, Ove B

Hei Ove

Tusen takk for din feedback!

Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Veldig god mat. Fin atmosfære og et veldig profesjonelt personell. Bestilte penne p. di mare og vil anbefale denne pastaretten videre. Begge mine foreldre var også fornøyd med besøket. Min mor bestilte en pastarett med scampi og min far en pastarett med biffkjøtt.

Takk, Magnus K
Booking Olivia, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2022

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding Magnus! Dette setter vi veldig stor pris på. Takk for besøket og vi ønsker dere hjertelig velkomne tilbake ved en senere anledning

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!