Servicen var utrolig sen. Vi hadde pizza og dessert og betalte rett under kr 20000 Vi var utrolig skuffet.
He! Dette var utrolig kjedelig å lese og selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vi hadde satt stor pris på om du kunne ta kontakt med restaurantsjef Ida på ida.tvenge@olivia.no slik at hun kan få direkte kontakt med deg.
Tusen takk for din feedback!
God pizza. Maten anbefales . Hyggelig betjening men jeg måtte be om kaffe 4-5 ganger før den kom.
Det er for dårlig. Vil tro de skjerper seg.
Jeg hadde gitt 5 i rating hadde det ikke vært for veldig treg servering på slutten.
Hei!
Vi ber virkelig om unnskyldning for dette og kommer selvsagt til å se over våre rutiner fremover. Vi setter stor pris på all feedback og takker så mye for att du tok tid til å skrive til oss!
Forferdelig service! Det er og blir værste minne av lavmål angående service. Jeg anbefaler sterkt høvding på stedet og ta ordentlig affære skal dere kunne leve videre i Stavanger.
Hei Einar! Takk for din tilbakemelding. Du kan gjerne ta kontakt med daglig leder Caroline på caroline@olivia.no på mail for videre oppfølging
Maten var bra, men kald, da vi omsider fikk alt servert.
Måtte spørre etter den, flere ganger.
Servering av drikke tok også veldig lang tid.
De kunne med hell hatt flere servitører på jobb.
Hei Ove
Tusen takk for din feedback!
Veldig god mat. Fin atmosfære og et veldig profesjonelt personell. Bestilte penne p. di mare og vil anbefale denne pastaretten videre. Begge mine foreldre var også fornøyd med besøket. Min mor bestilte en pastarett med scampi og min far en pastarett med biffkjøtt.
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding Magnus! Dette setter vi veldig stor pris på. Takk for besøket og vi ønsker dere hjertelig velkomne tilbake ved en senere anledning