“Super service og god mat!”
Anmeldelse av Olivia Torget

Olivia Torget
Vurdert som nr. 26 av 322 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Autentiske italienske smaker i hyggelige, uformelle og livlige omgivelser. Hos oss får du alt fra steinovnsbakt pizza, klassiske pastaretter og antipasti til kjøtt, fisk, salater og salater. Lunt interiør og alltid fyr i peisene. Benvenuti!
Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

En kjempegod totalopplevelse 😊 Vi har fire voksne og fire barn/ungdom. Servicen var strålende, allerede fra første møte på utsiden. Og servitrisen vår var helt fantastisk! Vi snakket om at vi knapt har opplevd så god service før. Og når maten kom raskt og smakte kjempegodt, i fine og behagelige lokaler, så har vi ingenting som trekker ned 😁 Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, 847ireneh
Olivia Restaurants, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Tusen tack för din otroligt fina feedback, verkligen kul att höra! :-)
Varmt välkomna åter!

Anmeldt 22. juni 2024 via mobile enheter

Jeg bestilte bord for 2 uker side fordi datter min liker pastaen fra olivia så godt. Vi ble plassert på en bord rett under aircoen, jeg kjente med engang det var kald og min 6 åring synes også det var kald. Når servitøren kom spurte eller de hadde en andre bord til oss men hun mente nei fordi alle var booket ( de var flere ledige bord). Jeg fortalte at jeg også hadde booket bord og at det var dumt at vårt oplevelse måtte bli ødelagt pga kulde, men jeg fikk en nei for å bytte plass. Jeg spurte eller det var mulig å snakke med manageren og hun pekte på en andre jente som jeg kunne snakke med. Jeg gikk fra bordet og ventet til jeg kunne snakke med hun, hun fortalte meg akkurat lik. De andere bord var bedre utsikt og de var for gjester som hadde bestilt bord. Da jeg forklarte igjen at jeg også hadde bestilt fikk jeg endelig lov å flytte bord. Mens vårt restaurant opphold var flere bordet hele restaurant opplevelse ledig. Veldig merkelig at det var så vanskelig å flytte bord. Og det ble flere plassert på den airco borden og de fikk lov å flytte uten problem. Jeg følte meg ned prioritert pga at jeg kom med en lite jente. Veldig irriterende opplevelse mens vi hadde planer å kose oss med mor datter middag.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Susanlod
Olivia Restaurants, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en konstruktiv tilbakemelding.
Dette var veldig trist å høre, vi ønsker så klart ikke at gjester skal føle det slik etter ett besøk hos oss!
Vi hadde satt stor pris på om du kunne kontaktet vår restaurantsjef på Iselin@olivia.no så hun kan komme i direkte kontakt med deg og gjøre opp for dette.

Anmeldt 16. juni 2024 via mobile enheter

Svært god mat og hyggelig betjening, men mye summing/støy og samtidig høy musikk gjør det litt vanskelig å ha en samtale ved bordet. Bookingen vår var tydeligvis ikke registrert, men dette løste de heldigvis raskt og greit.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, anneliba00
Olivia Restaurants, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2024

Tusen tack för din feedback, det tar vi med oss!

Anmeldt 18. november 2023

Hyggelig plass med god mat og ypperlig service. Vi kommer gjerne igjen. Anbefaler å bestille bord da det var mye folk.

Dato for besøk: november 2023
    • Atmosfære
Takk, BerMVLar
Olivia Restaurants, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2023

Tusen takk for fine ord, vi setter stor pris på tilbakemeldinger! Takk for besøket, og dere er hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

Som alltid- kjapt og proft på Olivia. Flotte lokaler med god stemning. Sentral beliggenhet. Utrolig god italiensk pizza med villbrokkoli, anbefales!

Dato for besøk: november 2023
Takk, lesaed
Olivia Restaurants, Other på Olivia Torget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Hei og takk for besøket!

Så hyggelig å lese at dere hadde et fint besøk! Varmt velkommen tilbake til oss på Olivia :)

Reisende som så på Olivia Torget, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Olivia Torget? Del dine erfaringer!