Mange takk for maten, veldig deilig. Har fått brød med laks før retter, veldig bra. Tusen takk! :=).
Hei Maksim.
Tusen takk for ditt besøk hos oss.
Mange takk for veldig trivelig tilbakemelding og rating, det settes stor pris på.
Ønsker deg hjertelig velkommen til oss ved neste anledning.
MVH
34–38 av 267 anmeldelser
Etter mange og gode opplevelser valgte vi B&M nok en gang. Fin utsikt mot sjøen og ukonvensjonell oppdekning skapte forventninger.
Grei meny, men maten sto ikke til eksamen.
Lang ventetid mellom rettene, og når den kom,var de varme kalde. Fisken tørr etter for lang varmebehandling, og kalven perfekt stekt, men både kjøtt og saus «is»kald.
Tror ikke jeg skal komme med flere kommentarer ?!
Hei Bjarte.
Dette var trist lesing, og beklager virkelig for din opplevelse denne aftenen.
Jeg setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper du har tid til å sende meg en mail på Stavanger@bolgenogmoi.no
Jeg ønsker gjerne å svare deg mer utfyllende der.
Håper å høre fra deg.
Svein-Are
Vi var to par som besøkte restauranten i forbindelse med Vinmessen 2019. De hadde da vin og matkveld i samarbeid med italienske Fontanafredda. Både mat, vin og service var i toppklasse. Vi hadde en fantastisk fin kveld på alle måter. Nydelig presenterte og smakfulle retter og vinen satt perfekt til de ulike rettene.
Hei Norw.
Tusen takk for skikkelig trivelig tilbakemelding.
veldig kjekt at dere hadde en fin aften her hos oss, og mange takk for besøket.
vi ser allerede frem til neste års vinfest, og håper å se dere igjen da :)
ha en strålende dag videre.
Svein-Are
Vi var her på en champagne lunsj. Fantastisk atomsfære med dj, redusert pris på champagne og fantastisk mat. Hadde blåskjell med curry som var deilig. Kommer gjerne igjen
Hei Beate.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Skikkelig kjekt å høre at dere koste dere her på lørdagslunsjen vår.
Blåskjellene er veldig populære, så det var godt å høre at de var deilige:)
Hjertelig velkommen tilbake til oss.
Svein-Are
Utrolig god service! Vi hadde teknisk seminar på Norsk Oljemuseum og hadde valgt Dagpakke 1 fra Bølgen & Moi. Fungerte kjempebra! Kaffe og te kom som avtalt, nydelig fruktfat og god kake. Påfyll underveis. Fantastisk god lunsj til slutt. Veldig hyggelig og oppmerksom betjening. Kan virkelig anbefale å holde seminar på Norsk Oljemuseum med Dagpakke løsningen som vi valgte.
Hei Piggi.
Tusen takk for veldig trivelige ord, det er veldig kjekt å høre at dere hadde et flott seminar her hos oss.
Ønsker dere hjertelig velkommen til oss i fremtiden.
Ha en skikkelig flott dag videre.