“50 gr Kylling.”
Anmeldelse av Rice & Noodles - STENGT

Rice & Noodles
Beskrivelse: Rice and Noodles er en familiebedrift som ønsker å levere ærlig og autentisk mat inspiritert av Sør-Øst Asia. Rice and Noodles er både en restaurant og takeaway. Konseptet vårt er at man skal kunne velge og spise hos oss, i en behagelg og komfortabel atmosfære, eller ta med seg maten hjem. Vi lager smaker med ferske og lokale grønnsaker og hjemmelagde ingredienser. Dette laget gjennom et ønske, om og tilby deg den originale og tradisjonelle maten slik det var ment i fra starten av. Menyen krysser grensene mellom Øst-Asia, og videre mot de eksotiske landene Vietnam,Thailand og det tradisjonelle Kinesiske kjøkken.
Anmeldt 7. november 2018

Kylling Thai til 185,- inneholdt ca 2 løk og 50 gram kylling. Sausen smakte greit. Det holder ikke for denne prisen.

1  Takk, Oerjan2014

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Super trivelige eiere. God service. Bestilte kylling med chilli og ingefær & phad thai. Begge smakte kjempegodt. Freshe grønnsaker og gode på smak. Skal tilbake hit å spise phad thai igjen. Min favoritt.

1  Takk, 302lisek
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Sjarmerende, liten familiebedrift på Lagårdsveien som åpnet tidligere i vår som serverer autentisk mat fra Vietnam, Kina og Thailand. Menyen er ikke den største, men det er bare en fordel.

Kjæresten min og meg har spist der to ganger allerede og det blir ikke den siste!

Vi har spist phosuppe, vietnamesisk baguett, vietnamesiske vårruller, vietnameiske sommerruller og red thai curry. Alt sammen kan anbefales på det varmeste! Har dessverre ingen bilder da maten forsvant ganske fort.

Servicen er upåklagelig, smilende og blide ansatte gjør dette til en veldig kjekk opplevelse. Har du liten kjennskap til spesielt vietnamesisk mat får du god hjelp. Dette er nydelig mat, rett og slett!

Takk, elim968
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Utsøkt lunsj med familien hadde stekt ris med char siu, banh mi og vårrull. Kommer garantert igjen snart.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, TrondGundersen82
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Nydelig mat i rene stilfulle lokaler. Jeg gikk for den tradisjonelle vietnamesiske baguetten+ en porsjon med vårruller. Begge deler var en rik smaksopplevelse som kan anbefales på det varmeste, å jeg er kritisk til våruller men disse var jammen bra

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Andreas S