“Kjempegodt...”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. november 2018

Stavanger er heldige som har så mange gode restauranter å velge mellom. Mogul India byr på gode smaker i et lokale som ikke har noe typisk Indisk preg bortsett fra musikken da..
Maten er smakfull, men krydret mer etter Norske ganer. Neste gang skal jeg velge sterk siden medium ikke er sterk i hele tatt. Anbefales...

Takk, 347kjellg

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig service. Menyen er godt merket i forhold til allergener. Mange glutenfrie alternativer. Det glutenfrie brødet smaker og ser ut som en pannekake - og kan ikke sammenlignes med nan brød. Ellers var all mat fantastisk. Veldig bra indisk.

Takk, 238anitah
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Nå er vi her for tredje gang... og det er best ever!!! Anbefales!!!! Veldig god mat og service!! Stemningen er god og ingenting å klage på!!

Takk, Bjørn Olav K
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk som besøkte Mogul India for å spise indisk mat. Vi hadde hørt mye positivt om restauranten, og vi ble ikke skuffet. Restaurantens beliggenhet er ikke så mye å skryte av, men lokalet i seg selv var ok. Maten derimot var veldig god og servicen upåklagelig. De fleste av oss spiste Butter Chicken og ingen ble skuffet. Besøket fristet til gjentagelse.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 884kjelln
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Vi feiret bryllupsdagen med middag her, og det var helt supert. På bordet var det drysset røde roseblader og en rød rose- fin detalj.
Vi bestilte tastemenu- og for noen smaker..skulle gitt dere terningkast 7 om mulig😉 servitørene går litt om hverandre, men det fungerte egentlig bra. Alle ansatte fremstod veldig profesjonelle og smilende, stort pluss for det. Vi kommer tilbake, byens beste indiske restaurant!

Dato for besøk: august 2018
Takk, StavangerStina

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!