Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid en innertier”
Anmeldelse av Mogul India

Mogul India
Vurdert som nr. 8 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 17 - USD 30
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Høy kvalitet på alle retter, herlig atmosfære og fantastisk service.
Her blir du ALDRI skuffet!
Vil du ut og kose deg, så er dette restauranten du vil ta med de du er glad i.
Er du glad i indisk mat, løp og spis!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 1972tinah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (681)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9296 av 681 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Stavanger er heldige som har så mange gode restauranter å velge mellom. Mogul India byr på gode smaker i et lokale som ikke har noe typisk Indisk preg bortsett fra musikken da..
Maten er smakfull, men krydret mer etter Norske ganer. Neste gang skal jeg velge sterk siden medium ikke er sterk i hele tatt. Anbefales...

Dato for besøk: november 2018
Takk, 347kjellg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig service. Menyen er godt merket i forhold til allergener. Mange glutenfrie alternativer. Det glutenfrie brødet smaker og ser ut som en pannekake - og kan ikke sammenlignes med nan brød. Ellers var all mat fantastisk. Veldig bra indisk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 238anitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Nå er vi her for tredje gang... og det er best ever!!! Anbefales!!!! Veldig god mat og service!! Stemningen er god og ingenting å klage på!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Bjørn Olav K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk som besøkte Mogul India for å spise indisk mat. Vi hadde hørt mye positivt om restauranten, og vi ble ikke skuffet. Restaurantens beliggenhet er ikke så mye å skryte av, men lokalet i seg selv var ok. Maten derimot var veldig god og servicen upåklagelig. De fleste av oss spiste Butter Chicken og ingen ble skuffet. Besøket fristet til gjentagelse.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 884kjelln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.