Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Mogul India

Mogul India
Vurdert som nr. 8 av 239 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 29
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Dette stedet kan jeg varmt anbefale, det er nok blant de beste indiske spisestedene i Stavanger! Tips: Prøv den retten der man kan smake flere forskjellige ting!

Dato for besøk: januar 2018
2  Takk, Susanne V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (691)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9599 av 691 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Selv om alle bordene var reservert, fant sjefen plass ved å omrokkere skjemaet litt. Høflig og hyggelig betjening. Ikke den billigste indiske restauranten vi har vært på, men sammen med Lille India i Egersund absolutt en av de beste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Rieko van S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ikke la deg lure av inngangspartiet! Opp trappa, og du er på det rette stedet. En lun atmosfære, topp service. Vi bestilte en kombi-forrett. Alle 3 rettene var nydelige! Hovedretten var også veldig god. Hyggelig betjening som virkelig fulgte oss opp. Må være en av de beste indiske jeg har besøkt. Her skal jeg tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 190ingride
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Byens beste nanbrød mør kylling og godt krydret. En veldig fin opplevelse. Eneste å påpeke er at der var noe rot mot kjøkkenet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 851heidik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Høy kvalitet på alle retter, herlig atmosfære og fantastisk service.
Her blir du ALDRI skuffet!
Vil du ut og kose deg, så er dette restauranten du vil ta med de du er glad i.
Er du glad i indisk mat, løp og spis!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 1972tinah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.