Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk!”
Anmeldelse av Mogul India

Mogul India
Vurdert som nr. 11 av 224 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 20 - USD 34
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2020

Juli måned på Norgesferie i Stavanger: To kvelder på Mogul India - med velsmakende indiske retter til en hyggelig pris. Serviceinnstilt betjening og vi var så fornøyde at vi kom tilbake for å prøve flere ting på menyen!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Lorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (663)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 663 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hentet selv fra båthavna, meget bra mat og bra porsjoner. Kyllingsuppe var toppscore og mogul-e-asan var knallgod.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Arildoen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Mogul India 13.7. Vi ventet en tine på maten. Den var OK, men jeg fikk ikke det jeg hadde bestilt. Forsøkte å si fra, men tydeligvis helt uinteressant for hun som serverte oss. Vi observerte svært mange Foodora-leveranser, så tydelig at det er dem som blir prioritert her. Vi fikk ikke tilbud om kaffe eller dessert. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, livmaritd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Maten jeg fikk var av veldig dårlig kvalitet. Det lignet mer på frossenmat fra Findus. Det tok også en halv time å lage, selv om vi var de eneste der.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, T1328RQkristinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste forrett og hovedrett og maten var veldig god. Mye smak og passe sterkt. Servitørene var hyggelige og effektive.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 220kennethl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din