Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velsmakende og raskt”
Anmeldelse av Mogul India

Mogul India
Vurdert som nr. 11 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 33
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord noen timer før ankomst. Smittevern opprettholdt som er bra i disse tider. Bordplassering var ypperlig for the par, med vinduene. Nydelig atmosfære i et litt slitent lokale. Maten var helt nydelig. Vi prøvde flere forretter og det var kanskje det beste valget vi gjorde. Anbefaler, rimelig pris og rask mat på bordet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mathias H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (662)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 662 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Enkelt innredet restaurant med lekker, god og rimelig mat. Hyggelig personale som er nøye med smittevern slik man må være nå. Absolutt et sted å anbefale når du er i Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Anettens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, hyggelige ansatte i et litt slitent lokale. Verdt pengene og autentisk indisk. Ikke første date, men om du vil ha god mat for ikke altfor mye penger er dette et godt valg.

Dato for besøk: august 2020
Takk, bviksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vil du vente lenge på maten så går du hit...to stakkars servitører på full restaurant holder bare ikke. Men maten var bra tross alt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Juli måned på Norgesferie i Stavanger: To kvelder på Mogul India - med velsmakende indiske retter til en hyggelig pris. Serviceinnstilt betjening og vi var så fornøyde at vi kom tilbake for å prøve flere ting på menyen!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Lorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din