Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt indisk!”
Anmeldelse av Mogul India

Mogul India
Vurdert som nr. 8 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 17 - USD 30
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat!!! Bestilte middag, dip og brød. Helt nydelig alt sammen. Bedre enn andre alternativ jeg har forsøkt i Stavanger.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Leni R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (681)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 681 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021

Helt fantastisk god mat med kvalitets service. Var på en helgetur i Stavanger og opplevde en del dårlige restauranter, men så kom Mogul India som en gave fra gud og velsignet matopplevelsen i Stavanger. Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Rojenwoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, der tandooriretten Lamb shalik er noe av det beste jeg har spist på indisk restaurant. Fantastiske nanbrød. Servitørene var veldig travle men høflige og skikkelige. Det føltes ut som både mat og ansatte var altfor gode for det litt mer kummerlige lokalet de holdt til i.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Sightsee20505826171
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Litt slitent og ujålete lokale. Men fy fader, mat med sjel fra long time no seen kokker. Mye god mat for penga for de som vil ha India. Anbefaler himalaya. Kjempegod mango drikk. Fikk god hjelp av servitør med bestilling.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 409bj_rnarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Begynner å bli noen besøk på Indiske restauranter. Tror jaggu denne sniker seg inn på topp. Rett og slett fantastisk mat og supre detaljer som en god appetittvekker(smårett) og makroner til kaffen på huset. Hele familien var strålende fornøyd med det de bestilte. Ja, ser flere klager på lang ventetid, og det tok litt tid før vi fikk bestilt, men maten kom kjapt.

Hadde en forferdelig matopplevelse i går, men Mogul India reddet feriens Stavanger-besøk når det kommer til mat. Må bli full pott da. Strålende!
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, SnowMaxxYT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mogul India, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Mogul India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.