Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Påfyll av energi

Elise er en veldig behagelig dame som får deg til å koble helt ut, og nyte hvert minutt av... les mer

Anmeldt 15. august 2021
marenh352
via mobile enheter
Beste massasjen

Hadde duo par massasje, dette er den beste massasjen jeg noen gang har hatt! Vi ble begge tatt godt... les mer

Anmeldt 19. desember 2020
ingelinh2020
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 31 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 134,80
Mer informasjon
fra USD 116,18
Mer informasjon
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
24
3
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
24
3
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 31 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2020 via mobile enheter

Denne innfridde ikke i forhold til forventning og pris. Støy fra basseng, ligger halvparten av tiden for deg selv siden det bare er én behandler, i tillegg til at hun var forsinket og vi fikk kortere tid. Ok massasje.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, Øyvind A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Fikk en herlig hudbehandling av Elise og det var virkelig en magisk opplevelse! Hun er så behagelig og skapte en god og avslappende stemning. Produktene hun brukte luktet godt og var kjempegode for huden min. Her vil jeg tilbake!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Åse A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Elisa er veldig flink massør! Vi tok doubehandling med antistress, og det er til å anbefale på det sterkeste!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Sandra F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2019 via mobile enheter

Veldig bra og avslappende. Elise har magiske hender. Bra kundeservice. Herlig atmosfære. Anbefale på det sterkeste

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Sama V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Fantastisk og profesjonell behandling av hekseskudd i ryggen, gikk ut helt fin. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Anne Grethe Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser