Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uhøflig betjening”
Anmeldelse av Garcia Øst

Garcia Øst
Vurdert som nr. 81 av 227 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Jeg tok med min mor hit, men endte opp med å forlate stedet før vi fikk bestilt. Betjeningen var hoven og frekk. Jeg tror aldri jeg har blitt behandlet så ubehagelig på en restaurant. Ville aldri anbefalt noen å spise her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, The_travel_turtl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 43 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Høy kvalitet kombinert med engasjert personal, gir en suveren opplevelse! Torskeloinen er den beste fiskeretten jeg har smakt! Garcia leverer alltid! Kommer alltid tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, mettelarsen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Har spist her siden de åpnet, blir bedre og bedre. Begrenset meny nå i Kovid-19 tiden. Men alt er av topp kvalitet. Har du lyst på god fisk, gå for dagens. Har aldri blitt skuffet på Garcia Øst. Genuint interesserte mennesker som ønsker å gi deg en positiv mat og drikke opplevelse. Fantastisk service, kommer alltid tilbake.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Følte meg ikke velkommen. Betjeningen var hoven og nedlatende, snakket ned til gjestene. Vi endte opp med å forlate stedet før vi bestillte etter nesten en halv time med at kelneren kom til bordet, snakket ned til oss og ikke tok imot bestilling.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Utogspise1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk personell!! Utrolig hyggelig opplevelse. Anbefales på det sterkeste!!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sinaengelsvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Garcia Øst, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Garcia Øst? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din