Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakfull lørdagslunsj ”
Anmeldelse av Garcia Øst

Garcia Øst
Vurdert som nr. 81 av 227 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Nydelige smaker, særlig squashblomster kan anbefales på det varmeste. Hyggelig og serviceminded betjening, entusiastisk kokk. Behagelig atmosfære. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, MariusH766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 43 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Har spist her flere ganger i sommer og er alltid fornøyd. Ikke bare er maten kjempegod, men den er alltid så flott dandert. Du kan se at kokken bryr seg både med presentasjonen og smaken. Har prøvd det meste på menyen og vi anbefale alt. Min favoritt så langt er pizza bærekraftig. Har aldri før opplevd å få sqash og rødbeter på pizza. Var først litt skeptisk, men måtte jo smake. Og det var en smaksopplevelse. Lokalene er også veldig stilig innredet slik at det skaper en hyggelig atmosfære. De ansatte er også veldig hyggelige. Anbefaler sterkt å legge turen innom her

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Taliza3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Jeg tok med min mor hit, men endte opp med å forlate stedet før vi fikk bestilt. Betjeningen var hoven og frekk. Jeg tror aldri jeg har blitt behandlet så ubehagelig på en restaurant. Ville aldri anbefalt noen å spise her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, The_travel_turtl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Høy kvalitet kombinert med engasjert personal, gir en suveren opplevelse! Torskeloinen er den beste fiskeretten jeg har smakt! Garcia leverer alltid! Kommer alltid tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, mettelarsen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Har spist her siden de åpnet, blir bedre og bedre. Begrenset meny nå i Kovid-19 tiden. Men alt er av topp kvalitet. Har du lyst på god fisk, gå for dagens. Har aldri blitt skuffet på Garcia Øst. Genuint interesserte mennesker som ønsker å gi deg en positiv mat og drikke opplevelse. Fantastisk service, kommer alltid tilbake.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Garcia Øst, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Garcia Øst? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din