“Her kan de det med hamburger,”
Anmeldelse av Burger&Beers

Burger&Beers
Vurdert som nr. 59 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Her kan de det med hamburger, en riktig saftig hamburger med backen og en kald øl, riktig så deilig. Bestilling via app litt fremmed, men vi klarte det også

1  Takk, Terje J

2024 av 92 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020

Beste burgeren jeg har spist på år og dag. Veldig bra pils og kjempehyggelig betjening. Anbefaler på det sterkeste å ta turen innom

1  Takk, 995hermans
Anmeldt 19. mai 2020 via mobile enheter

Etter å ha lest tidligere anmeldelser ble jeg noe skeptisk. Ba om å få stekt burgeren ekstra... Maten smake svært bra og serveringen var bra. Ikke noe high class kjøkken men helt ok i forhold til pris. Kan anbefales. Beliggenheten er flott og med ettermiddag sol er ute terrassen fin. Ved besøk var det fortsatt restriksjoner som følge av Kovid19 og de ble bra overholdt med bestilling via app osv. Totalt ett bra sted 👍

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Morten964
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Spiste en hamburger til lunch 15/2 2020
Denne var nok ikke som den skal være. Førte til et heftig dobesøkene etter 20min.
Synd, stedet ligger jo flott til og selger seg nok lett pga av dette.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Per H
Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Fikk bestilt bord samme kveld (helg) som vi spiste. Veldig hyggelig og dyktig servitør (ung norsktalende mann). Bra ølutvalg og fornuftige matpriser. Eneste å utsette var at burgeren var noe rosa, men smakte uansett veldig godt.

Dato for besøk: november 2019
Takk, JohnQN

Reisende som så på Burger&Beers, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Burger&Beers? Del dine erfaringer!