Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentralt og gode burgere.”
Anmeldelse av Burger&Beers

Burger&Beers
Vurdert som nr. 76 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020

Vi var innom dette stedet i fbm Gladmaten. Det ble servert saftige burgere med med mye smak. Servicen var bra.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 59 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Superhyggelig sted ved havnen i Stavanger, midt i sentrum! Flott usikt, gode burgere og spennende utvalg av øl! Eneste problemet var at det krydde av måker, men de har store parasoller man kan gjemme seg under. Hyggelig og serviceinnstilt personale - anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Har du lyst på en skikkelig god burger så et dette stedet. Vi var to voksen og et barn (9 år) som alle bestilte forskjellige burgere. Alle var meget fornøyd. Må innrømme at jeg ble litt overrasker da inntrykket ikke gav forventninger om dette. Ligger sentralt i Vågen og man må regne med øl og god stemning i området.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, strottus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig gode burgere og som forventet ett meget bra utvalg av øl. Servitørene var kjappe med alt vi bestilte. Vi koste oss i hyggelige lokaler.Vi kommer garantert tilbake senere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 220kennethl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk blåmuggost-hamburger! Saftig, perfekt hamburger med eple, karamellisert løk, bacon og blåmuggost. God service, selv om jeg ikke er så glad i ordr.no Dette var en super opplevelse på brygga

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TorH211
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burger&Beers, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Burger&Beers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din