Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp topp burger.”
Anmeldelse av Burger&Beers

Burger&Beers
Vurdert som nr. 75 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. september 2020

Beste burgeren i Stavanger by by far. Kjapp servering, masse god øl. Absolutt anbefalt fra oss..
Kjem fort igjen neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 37bj_rnerikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 62 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Denne restauranten/ bar har et bredt utvalg av øl og burgere. Dette var en av de beste burgerene jeg har spist. Veldig hyggelig betjening. Masse godt øl. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, perkristiank2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi var innom dette stedet i fbm Gladmaten. Det ble servert saftige burgere med med mye smak. Servicen var bra.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Superhyggelig sted ved havnen i Stavanger, midt i sentrum! Flott usikt, gode burgere og spennende utvalg av øl! Eneste problemet var at det krydde av måker, men de har store parasoller man kan gjemme seg under. Hyggelig og serviceinnstilt personale - anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Har du lyst på en skikkelig god burger så et dette stedet. Vi var to voksen og et barn (9 år) som alle bestilte forskjellige burgere. Alle var meget fornøyd. Må innrømme at jeg ble litt overrasker da inntrykket ikke gav forventninger om dette. Ligger sentralt i Vågen og man må regne med øl og god stemning i området.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, strottus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Burger&Beers, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Burger&Beers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din