“God burger, bra beliggenhet!”
Anmeldelse av Burger&Beers

Burger&Beers
Vurdert som nr. 59 av 323 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god burger, sentralt beliggenhet.
Fint å sitte ute om fint vær, og koslige rustikke lokaler inne som bærer preg av Stavangers historie.
Effektiv servering, ok-god service.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, RachelBS2

Anmeldt 19. februar 2023 via mobile enheter

Byens beste burger! Både burger og pommes kan lages glutenfri. Dessuten bra utvalg i glutenfri øl. Må si dette er 10/10.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Noedland
Anmeldt 17. november 2022

Jeg var i Stavanger ifb. med jobbreise, og bestilte en meny fra Burgers&Beers med Foodora. Det smakte så godt! Jeg er glad i burger, men blir innimellom skuffet over selve kjøttet. Både mtp. konsistens og smak. Her var kjøttet perfekt! Det var også resten av tilbehøret. Husker dessverre ikke navnet på burgeren, men husker opplevelsen.

1  Takk, MaxelleHa
Anmeldt 27. oktober 2022 via mobile enheter

Sen lunsj etter tur på Preikestolen. Kjempeburger og veldig hyggelig betjening med beliggenhet rett på brygga. Anbefales.

1  Takk, sverrek2016
Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

Etter og blitt avvist av en surpeis på gådjå. Så gikk vi ditt vi viste maten var god. Så nok en gang super god mat og en trivelig betjening. Kommer heilt klart tilbake, neste gang man er i byen. Beste burger i oljebyen.

1  Takk, Kent M

Reisende som så på Burger&Beers, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Burger&Beers? Del dine erfaringer!