Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdens beste kebab”
Anmeldelse av Desi Deli Restaurant

Desi Deli Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Beskrivelse: Pakistansk restaurant i hjertet av Stavanger, nabo med Geo parken og Oljmuseet. En fantastisk utsikt mot Østervågkaien og bybroa. Desi Deli Restaurant kan friste med tradisjonell Pakistansk mat. Menyen består av populære tandoori og curry retter samt et godt utvalg av vegetarretter. Gratis kortidsparkering og ellers gode parkeringsmuligheter rett ved restauranten. Take away tilbys for deg som vil hente maten. Velkommen til bords.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Pakistansk restaurant i hjertet av Stavanger, nabo med Geo parken og Oljmuseet. En fantastisk utsikt mot Østervågkaien og bybroa. Desi Deli Restaurant kan friste med tradisjonell Pakistansk mat. Menyen består av populære tandoori og curry retter samt et godt utvalg av vegetarretter. Gratis kortidsparkering og ellers gode parkeringsmuligheter rett ved restauranten. Take away tilbys for deg som vil hente maten. Velkommen til bords.
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Var en utrolig bra service og verdens beste biff kebab i Nan brød . Anbefaler alle kebab elskere å ta turen innom Desi Deli

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mauricio M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 43 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk god kebab i nan, hurtig levert og alltid varm, fresh og gode smaker. En anbefalt opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, G2792WTanderss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale, hadde med barn, og de ble tatt godt vare på. Fint toalett også.
Bestilte kebab i nanbrød, fantastisk godt, anbefales virkelig!
De har også barnemeny, men prisene på dette var høyere enn de er andre steder. Barna mente at dette var den beste pomfree’en de hadde smakt.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, jannekristiiin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat, alltid fornøyd! Butter chicken er alltid like god, det samme er nan brødet! Hyggelig betjening og rent lokal

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HildeAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2021

Helt fantastisk god butter chicken! Anbefales på det varmeste. Rause porsjoner, ferske nanbrød og utrolig hyggelig personale. Kjøpte som takeaway, og maten kom i vakuumert pakke slik den holdt seg varm helt til jeg kom hjem. 10/10!

Dato for besøk: januar 2021
Takk, Eatprayloveelisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Desi Deli Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Desi Deli Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.