Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Lysefjord og Preikestol Cruise - Hele året fra Stavanger
9

Bestill på forhånd
fra
USD 118,68
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Lysefjord på
fra USD 118,68
Mer informasjon
fra USD 204,57
Mer informasjon
fra USD 128,16
Mer informasjon
fra USD 139,52
Mer informasjon
Anmeldelser (1 581)
Filtrer anmeldelser
1 581 resultater
Vurdering fra reisende
1 217
307
40
9
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 217
307
40
9
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 1 581 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018

Vi tok båttur inn Lysefjorden. Det var en flott opplevelse med fantastisk natur. Var helt inne i Lysebotn. Her var det mye å se.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, johnh_kona
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Virkelig noe man må få besøkt hvis du er i Stavanger. Lysefjorden byr på spektakulære ting og er nydelig på en solskinnsdag. Ta enten en tur på cruise eller kjør selv.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Det er fint å ta båt innover Lysefjorden og oppleve mektige fjell på begge sider av fjorden. Underveis ser man Prekestolen, karrige fjellgårder og lune viker. Ønsker man å gå i land, er både Flørlitrappene og Lysebotn gode alternativer.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2018

Lysefjorden er kun en fjord med bratte fjell på begge sider. Svært lite annet å se. De store attraksjoner: Prekestolen (The Pulpit Rock) og Kjerag- bolten kan KUN sees fra toppen av fjellene. Ingen adkomst fra fjorden og opp til disse attraksjoner.
Det er faktisk mer hyggelig og mer å se med båt frem til Lysefjorden enn selve fjorden. Nesten alle fjorder på Vestlandet har mer å tilby fra havnivå. Flott tur blir det først om en tar båt/ferje inn til Lysebotn, kjører opp til Sirdal, videre ned til Jæren og tilbake til Stavanger. Da får en rundtur i et mini-Norge i løpet av en lang dag.

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, Karl Rian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2018

Flott tur inn i Lysefjorden med nevøen min og familien. Badet i Fantahola og besøkte Flørli. Fjorden er ganske lang når du reiser inn i fritidsbåt. Det er mye å se av fosser, stein formasjoner, Prekestolen fra nedsiden med mye mer.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, bjorneriksensgreier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser