Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Ulike måter å oppleve Old Stavanger på
fra USD 400,00
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 348)
Filtrer anmeldelser
2 348 resultater
Vurdering fra reisende
1 229
923
180
15
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 229
923
180
15
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 2 348 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2018

Gamle Stavanger er en pittoresk perle vel vært et besøk. Det å gå rundt her å titte på alle de små hus og smug er en opplevelse på en varm sommer dag. her er det mye å ta bilder av. Små hus, små hager med blomster og noen små vakre grøntområder.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, Cappelen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Gamle stavanger for einhistorie de er så mange flotte små hus og gamle ting man burde og se perfekt plass fore ein søndags tur

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 11magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Jeg hadde laget en liten byvandring med sykepleierkullinger som kom fra andre deler av landet. Vi avsluttet turen gjennom en del av Gamle Stavanger. Det var ingen cruisebåter inne for øyeblikket, og i sentrum var det halvmaraton, så det var lite folk og en perfekt dag å gå på.
Det er jo flere gater å gå enn den vi gikk, alså er det mer å se her.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, gudrunokirkengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Koselig å gå en tur i gamlebyen,fin atmosfære og flott bebyggelse. Brolagte smale gater, noen har pyntet med fine blomster utefor.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 895gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Gamle Stavanger, eller Straen som området også kalles,
er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.
Det er den eldre bebyggelsen i skråningen vest av Vågen i Stavanger,
som i dag omfattes av begrepet.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser