Veldig trivelig område som bør besøkes. Sentralt i forhold til de fleste hoteller. Trivelig område på mange områder.
Det er ikke så mye å gjøre, mye å kjøpe eller mye å spise i Gamle Stavanger. Derimot er det mye å se på i dette området. Det er koselig å spasere rundt, men det hadde vært hyggelig med flere kafeer og den slags
En tur i gamle Stavsnger gir ro i sjelen, mulighet til å drømme seg tilbake i tiden. Tenke på hvordan flere familier en gang levde i hus som i dag knapt nok er store nok til at vi kan leve i og ha den plassen og komforten vi tror vi må ha for å overleve.
Gamle Stavanger er en pittoresk perle vel vært et besøk. Det å gå rundt her å titte på alle de små hus og smug er en opplevelse på en varm sommer dag. her er det mye å ta bilder av. Små hus, små hager med blomster og noen små vakre grøntområder.
Gamle stavanger for einhistorie de er så mange flotte små hus og gamle ting man burde og se perfekt plass fore ein søndags tur
Jeg hadde laget en liten byvandring med sykepleierkullinger som kom fra andre deler av landet. Vi avsluttet turen gjennom en del av Gamle Stavanger. Det var ingen cruisebåter inne for øyeblikket, og i sentrum var det halvmaraton, så det var lite folk og en perfekt dag å gå på.
Det er jo flere gater å gå enn den vi gikk, alså er det mer å se her.