Har du litt tid til overs, ta denne lille gåturen i gamle Stavanger. Små koselige hus, med flotte hager.
Moro å se de hvite, gamle trehusene slik som de så ut for mange år siden. En hyggelig gårunde i et koselig område.
Det å rusle rundt i gamle Stavanger er noe spesielt. Fin bebyggelse, smale gater, og god stemning. Her er det mer enn nok av serveringssteder også
Det er så godt å se at denne gamle bydelen er så godt tatt vare på og vedlikeholdt.
En rolig ettermiddagstur her kan virkelig anbefales
Dette var en rusletur vi sent vil glemme, i nydelig solskinn, godt og varmt vær hadde vi også. Skal man ut å gå, bør i alle fall gamle Stavanger være en del av turen. Vanskelig å beskrive dette med ord, det bør oppleves. Husk at det bor mennesker her, så det er greit å vise respekt selv om det frister å ta en nærmere kikk både her og der.
Veldig hyggelige omgivelser, flott å se hvordan mesteparten av bygningen er tatt vare på og at folk bor her.
Vi hadde begrenset tid, og rakk dessverre ikke å stikke innom hermetikkmuseet. Vi fikk imidlertid en hyggelig stund med en kopp kaffe og kaker utenfor en særdeles sjarmerende kafé.
Vi fikk heldigvis gjennomført runden før cruiseskipsturistene kom, men da opplevde vi at det skjedde en liten invasjon, sikkert ikke alltid like hyggelig for menneskene som bor og lever der.
Oppfører du deg hyggelig og viser hensyn til menneskene som bor der, og respekterer at dette er private eiendommer, vil du føle deg velkommen. Dessverre oppfører mange turister seg på en måte som er provoserende for lokalbefolkningen.
Kom hit, nyt omgivelsene og vis respekt. Dette er både historie og moderne hjem.