Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Ulike måter å oppleve Old Stavanger på
fra USD 400,00
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (2 348)
Filtrer anmeldelser
2 348 resultater
Vurdering fra reisende
1 229
923
180
15
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 229
923
180
15
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 2 348 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig by, alt innen gangavstand fra hotellet. Gamlebyen var utrolig koselig. Mange fine spisesteder. Anbefaler et besøk i Stavanger

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lise010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler å ta turen til Gamle Stavanger om du er i byen! Superkoselige hus med små hager gir en skikkelig koselig atmosfære

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ETML
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Stille og rolig søndagstur i solen i gamlebyen - veldig hyggelig opplevelse - ikke var det for mange mennesker heller,

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Gamlebyen i Stavanger er rett og slett enormt koselig, og svært vakkert. En tur innom anbefales på det sterkeste dersom du er i Stavangerområdet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Petter1205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Mange små og koselige gater med velholdte bygninger og nydelige blomster. Rent og pent. Ikke for stort område til å valse rundt i med barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Aina0092
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser